Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z amx na protokole 48...


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 saddler

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
Offline

Napisano 07.11.2008 23:34

Witam, posiadam serwer non steam na protokole 48... Metamoda zainstalowałem bez problemu, HLDS pokazuje ze działa:) Ale mam wielki problem z amxx... gdy wrzucam do pluginów metamoda to serwer pada...

czy moglby mi ktos pomóc? dam admina na serwerze...
  • +
  • -
  • 0

#2 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 07.11.2008 23:38

Witam, posiadam serwer non steam na protokole 48... Metamoda zainstalowałem bez problemu, HLDS pokazuje ze działa:) Ale mam wielki problem z amxx... gdy wrzucam do pluginów metamoda to serwer pada...

Masz może konsole serwera w panelu? ( jak tak pokaż logi ).

#3 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 07.11.2008 23:39

Podaj ścieżke plugins.ini tam gdzie dopisujesz pluginy i podaj ścieżke tam gdzie wgrywasz pluginy ;)
  • +
  • -
  • 0

#4 saddler

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
Offline

Napisano 07.11.2008 23:52

w addons/metamod/plugins.ini dodawałem:
linux addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm_i386.so

I lipa...
  • +
  • -
  • 0

#5 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 07.11.2008 23:54

Masz może konsole serwera w panelu? ( jak tak pokaż logi ).

O:)

#6 saddler

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
Offline

Napisano 07.11.2008 23:57

no wlasnie nie mam panelu...
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych