Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Na nowych kasach nie leci exp


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 wreki

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:88
  • Imię:wojtek
  • Lokalizacja:legnica
Offline

Napisano 02.12.2010 11:15

Witam. Wszystko było dobrze, aż do zmniejszenia maks. lvl na 1001 i zrobienia resetu poziomów (tak mi się zdaje). Potem dodałem jeszcze kilka rzeczy (między innymi dodałem kilku klasom inny model noża, zmniejszyłem expa za zabicie), nie pamiętam wszystkich ale wydaje mi się, że nie były one związane z bazą danych. Jak wchodzę do phpmyadmin to tworzy się tylko 8 rekordów, a nie 16. Wie ktoś czym to może być spowodowane?

Załączone pliki


Użytkownik wreki edytował ten post 02.12.2010 11:18

  • +
  • -
  • 0
Zapraszam na moje portfolio oraz sieć serwerów

#2 Damex

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:98
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Belsk
Offline

Napisano 02.12.2010 12:05

Wchodzisz w
phpMyAdmin/bazadanych(Wybierasz baze) Potem jest tabela ... i są tam takie kwadraciki , i klikasz na 1 z nich (Przeglądaj)
Potem wchodzisz w sql i dajesz to

INSERT IGNORE INTO xxx (nick, ip, sid, klasa, lvl, exp) SELECT nick, ip, sid, 9, 1, 1 FROM xxx GROUP BY nick HAVING MAX(klasa)<yyy;

za xxx wstawiasz -> nazwa bazy
za yyy wstawiasz -> ile masz klas ;]

po zmianie mapy wszystko będzie działać
  • +
  • -
  • 0

#3 wreki

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:88
  • Imię:wojtek
  • Lokalizacja:legnica
Offline

Napisano 02.12.2010 22:44

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Wpisałem ten kod 2 razy, myślałem, że za drugim razem utworzy tyle rekordów ile trzeba.

Dodano 02 grudzień 2010 - 22:49:
Teraz działa tylko pierwsza klasa na drugiej stronie.

Dodano 02 grudzień 2010 - 23:28:
Dodałem sobie już tyle rekordów ile potrzeba, ale gdy wejdzie jakiś nowy gracz, to wydaje mi się, że jemu lvle na nowych klasach nie będą lecieć.
Wydaje mi się, że błąd mam w .sma
  • +
  • -
  • 0
Zapraszam na moje portfolio oraz sieć serwerów

#4 Hax0r

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:51
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Wolbrom
Offline

Napisano 03.12.2010 22:31

A mi się po porostu wydaje, iż masz coś z bazą. Może ją wyczyścisz? Ja też tak miałem, wystarczyło to tylko :).
  • +
  • -
  • 0

Pomogłem ? Daj +!

Dołączona grafika


#5 wreki

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:88
  • Imię:wojtek
  • Lokalizacja:legnica
Offline

Napisano 04.12.2010 18:13

Nie pomogło.
  • +
  • -
  • 0
Zapraszam na moje portfolio oraz sieć serwerów

#6 Damex

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:98
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Belsk
Offline

Napisano 05.12.2010 07:35

Podaj te sma zobaczę ...
  • +
  • -
  • 0

#7 wreki

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:88
  • Imię:wojtek
  • Lokalizacja:legnica
Offline

Napisano 05.12.2010 10:39

W pierwszym poście jest
  • +
  • -
  • 0
Zapraszam na moje portfolio oraz sieć serwerów

#8 WazzaP

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łęczna
Offline

Napisano 05.12.2010 17:36

A może zresetuj tabelę?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych