Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

1 błąd przy kompilacji


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Damex

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:98
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Belsk
Offline

Napisano 01.12.2010 18:34

O to kod w którym jest błąd
public set_monechange(id)
{
        if(is_user_alive(id))
        {
                new mon = cs_set_user_money(id)
                if (mon>99)
                {
                        cs_set_user_money(id, cs_get_user_money(id)+player_money[id]*1, 1)
                }
                cs_set_user_money(id, 16000, 1)
        }
}

a to bład

dbmodxd.sma(8912) : error 088: number of arguments does not match definition

Wiem że coś w kodzie źle zrobiłem ;)

Użytkownik Damex edytował ten post 01.12.2010 18:35

  • +
  • -
  • 0

#2 Scotty

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 24
Życzliwy

  • Postów:125
  • Lokalizacja:miasto
Offline

Napisano 01.12.2010 18:39

mógłbyś wkleić cały kod ?

Użytkownik Krzychu92 edytował ten post 01.12.2010 18:48

  • +
  • -
  • 0

#3 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10825
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 01.12.2010 18:59

new mon = cs_set_user_money(id)
na
new mon = cs_get_user_money(id)
  • +
  • -
  • 1

#4 Damex

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:98
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Belsk
Offline

Napisano 01.12.2010 19:12

No mała literówka ;) hehe ... nie zwróciłem uwagi myślałem że o coś innego chodzi ;P

No ale oky pomogłeś masz +
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych