Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

m_antyrusher 2.6 alfa


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 no name

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 56
Pomocny

  • Postów:387
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Wojciech
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 30.11.2010 20:48

Witam, mam problem z pluginem. Na start rundy od razu jest rash off.

Cvary:

Spoiler


Jakieś pomysły? coś może z nim nie współdziałać?

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 feever

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:219
  • Steam:steam
  • Imię:Adrian
  • Lokalizacja:Kołobrzeg
Offline

Napisano 01.12.2010 00:58

Na serwerze musi być minimum 4 graczy by plugin działał, nawet przy tej liczbę wyłącza się na początku każdej rundy?
  • +
  • -
  • 0

#3 ptasiu ;f

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:42
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Bywam tu i tam.
Offline

Napisano 01.12.2010 11:54

Pokaz plugin.ini może coś Ci krzaczy.
  • +
  • -
  • 0

#4 no name

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 56
Pomocny

  • Postów:387
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Wojciech
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 03.12.2010 13:11

Nie wiem czy musi być, ale w kodzie jest:

new MIN_PLAYERS=1

Dodano 03 grudzień 2010 - 13:44:
Jak jest 4 (ale musi być po 2 w teamie) to działa. Nie da się ustawić żeby po 1?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych