Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z pluginem vip 2.05Vip 2.05


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 raegeman

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Kalety
Offline

Napisano 30.11.2010 16:10

Witam. Mam taki problem iż wyłączyłem cvar menu_active a menu broni i tak się pokazuje. Dałem cvar na 1 a potem na 0 i menu i tak się załączało. Czy ktoś może wie czemu tak jest i może wie jak wyłączyć to menu bo ja próbowałem już zmieniać plik sma. i dalej manu się załączało. Tu link do pluginu ViP Plugin 2.05 - Najnowsza wersja - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
  • +
  • -
  • 0

#2 ptasiu ;f

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:42
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Bywam tu i tam.
Offline

Napisano 30.11.2010 17:33

Resetowałeś serwa/zmieniałeś mape?
  • +
  • -
  • 0

#3 raegeman

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Kalety
Offline

Napisano 30.11.2010 18:47

no tak przecież żeby zadziałało trzeba.
  • +
  • -
  • 0

#4 Zuy Człowiek

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 23
Życzliwy

  • Postów:48
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 30.11.2010 19:28

Na pewno źle cvara wpisujesz.
Najlepiej wpisz do amxx.cfg menu_active 0 i będzie działać :lol:, ale jak chcesz z .sma usunąć to:
usuwasz:
#define Keysrod (1<<0)|(1<<1)|(1<<9) // Keys: 1234567890
w plugin_init usuwasz:
register_menucmd(register_menuid("rod"), Keysrod, "Pressedrod")
w event_new_round usuwasz:
for(new i = 0; i < pnum; i++)
	{
		player = players[i];
		if(get_user_flags(player) & ADMIN_LEVEL_H)
		{
		if (!get_pcvar_num(g_menu_active))
			return PLUGIN_CONTINUE
		if(round > 2)
		{
			Showrod(player);
		}
		}
	}
Usuwasz całe funkcję : public Pressedrod(id, key) i public Showrod(id)

Użytkownik Zuy Człowiek edytował ten post 30.11.2010 19:31

  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych