Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Diablomod WWW Stats ver 2.0 problem brak odp


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Derakcz

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:47
  • Lokalizacja:STEAM
Offline

Napisano 29.11.2010 21:00

Witam mam problem z Diablomod WWW Stats ver 2.0 na stronie wszystko zainstalowalem wypelnilem config.cfg

wyglada on tak


$dbuser = "statsdia_db";
$dbpassword = "************";
$dbname = "statsdia_db";
$dbhost = "statsdiablo.xaa.pl"; - tu chodzi chyba o host raczej poprawny.
$dbtable = "db";
$ile = "150";
$admlogin = "derkacz";
$admhaslo = "********";

wchodze pod adres statsdiablo.xaa.pl

chce wybrac którąś z klas i pokazuje sie Unknown column 'klasa' in 'where clause'

moze wie ktos co jest przyczyna tego bledy?

daje karme bardzo mi to potrzebne:P
  • +
  • -
  • 0

#2 GoldeN

    Wszechmogący

  • Zbanowany

Reputacja: 69
Pomocny

  • Postów:676
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:DG
Offline

Napisano 29.11.2010 22:03

Na pewno wpisałeś dobrą bazę z Diablo? "db"?

#3 Derakcz

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:47
  • Lokalizacja:STEAM
Offline

Napisano 30.11.2010 21:05

tak mam statsdia_db

db - mysle ze nie masz tu na mysli database dalem tak bo daiblo mod skrot db

Użytkownik Derakcz edytował ten post 30.11.2010 21:07

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych