Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Statystyki/top15, /rank ...


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Shiva

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:32
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Athens
Offline

Napisano 29.11.2010 09:30

Witam, na serwerze mam problem ze statystykami, korzystałem z tego poradnika Nie działają Ci statystyki? - Nieoficjalny polski support AMX Mod X ale po pierwsze w amxx.cfg nie mam czegoś takiego

// Rank mode
// 0 - by nick
// 1 - by authid
// 2 - by ip
csstats_rank 1


zrobiłem wszystko jak w poradniku, a kiedy wchodzę do "amxmodmenu" wciskam 9, później punk 5 to jest napisane, że plugin nie jest zainstalowany.

Użytkownik Shiva edytował ten post 29.11.2010 09:30

  • +
  • -
  • 0

#2 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 29.11.2010 11:07

amxmodx/configs/plugins.ini znajdz ;statsx.amxx zmien na statsx.amxx Chyba to

Ale po pierwsze w amxx.cfg nie mam czegoś takiego

Cytat
// Rank mode
// 0 - by nick
// 1 - by authid
// 2 - by ip
csstats_rank 1

A to dziwne... Jak nie masz to dodaj
  • +
  • -
  • 0

#3 Shiva

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:32
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Athens
Offline

Napisano 29.11.2010 19:32

amxmodx/configs/plugins.ini zmieniłem : / Ale nie mam amxmodex tylko amxmode.amxx

Dodano 01 grudzień 2010 - 00:48:
DZIAŁA ;)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych