Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

codmod problem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 K1cK_PL

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 18
Początkujący

  • Postów:315
  • Lokalizacja:Gdynia
Offline

Napisano 28.11.2010 22:02

Witam proszę o pomoc otoz niewiem co sie stalo ale na serwie wszystko sie zjeba.... jedynie dziala /klasa i mozna klase wybrac
to wszystko ... niedzialaja inne komendy . niema zboku jakby tych napisow ze mam klasa komandos jaki item... proszę o pomoc oto sma

Dodano 29 listopad 2010 - 08:30:
L 11/29/2010 - 08:28:42: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "ShowSyncHudMsg") - debug not enabled!
L 11/29/2010 - 08:28:42: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 11/29/2010 - 08:28:43: HudSyncObject -1 is invalid
L 11/29/2010 - 08:28:43: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "ShowSyncHudMsg") - debug not enabled!
L 11/29/2010 - 08:28:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 11/29/2010 - 08:28:43: HudSyncObject -1 is invalid
L 11/29/2010 - 08:28:43: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "ShowSyncHudMsg") - debug not enabled!
L 11/29/2010 - 08:28:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 11/29/2010 - 08:28:43: HudSyncObject -1 is invalid
L 11/29/2010 - 08:28:43: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "ShowSyncHudMsg") - debug not enabled!
L 11/29/2010 - 08:28:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
logi

zrobilem cos takiego QTM_CodMod.amxx debug i nadal nic

Dodano 29 listopad 2010 - 14:41:
refresh

Użytkownik Abes Mapper edytował ten post 29.11.2010 20:35
Załącznik (.sma) usunięty na prośbę autora

  • +
  • -
  • 0

#2 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 29.11.2010 14:45

dodaj debug po QTM_CodMod.amxx w plugins.ini
QTM_CodMod.amxx debug
i zapodaj wtedy logi

+ zmień sobie duże lierki na małe xD

Użytkownik Frajer edytował ten post 29.11.2010 14:45

  • +
  • -
  • 0

#3 K1cK_PL

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 18
Początkujący

  • Postów:315
  • Lokalizacja:Gdynia
Offline

Napisano 29.11.2010 15:27

L 11/29/2010 - 15:09:03: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "QTM_CodMod.amxx")
L 11/29/2010 - 15:09:03: [AMXX] Run time error 10: native error (native "ShowSyncHudMsg")
L 11/29/2010 - 15:09:03: [AMXX] [0] QTM_CodMod.sma::PokazInformacje (line 2325)
L 11/29/2010 - 15:09:03: HudSyncObject -1 is invalid
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych