Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Sound w nowej broni ZombiePlague


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Wloowka

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:45
  • Lokalizacja:Trzebinia
Offline

Napisano 28.11.2010 21:36

Witam, napisałem sobie nową broń do Zombie Plague na bazie AWP. Podmieniłem model, ale nie umiem podmienić sound. Wpisałem :

emit_sound ( id, CHAN_WEAPON, "sound/awp_clipin.wav", 0.6, 0.8, 0, 100 )
emit_sound ( id, CHAN_WEAPON, "sound/awp_deploy.wav", 0.6, 0.8, 0, 100 )
emit_sound ( id, CHAN_WEAPON, "sound/awp_clipout.wav", 0.6, 0.8, 0, 100 )

Soundsy się ściągają, ale działają podczas strzału, zbliżenia, wyciągnięcia broni. Podczas przeładowania jest głucho.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych