Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z napisanie new publica


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Damex

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:98
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Belsk
Offline

Napisano 27.11.2010 08:56

Siemka Chciałem napisać nowy public ale mi coś nie wychodzi więc po proszę kogoś żeby zrobił mi ktoś o takim

WZORZE
} 
public set_armorchange(id)
{
        if(is_user_alive(id))
        {
                new armo = get_user_armor(id)
                new armorr = player_armor[id]*1
                if (armo>99)
                {
                        set_user_armor(id,get_user_armor(id)+armorr)
                }
                set_user_armor(id,armorr)

        }

Ja napisałem coś takiego Ale są 3 błędy
dbmodxd.sma(8915) : error 017: undefined symbol "get_user_money"
dbmodxd.sma(8919) : error 017: undefined symbol "set_user_money"
dbmodxd.sma(8921) : error 017: undefined symbol "set_user_money"

Może ktoś je poprawić ?
public set_moneychange(id)
{
        if(is_user_alive(id))
        {
                new mon = get_user_money(id)
                new moneyy = player_money[id]*1
                if (mon>99)
                {
                        set_user_money(id,get_user_money(id)+moneyy)
                }
                set_user_money(id,moneyy)

        }
}

  • +
  • -
  • 0

#2 FreZZy

    Guru

  • Zbanowany

Reputacja: 210
Profesjonalista

  • Postów:716
  • GG:
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Wwa
Offline

Napisano 27.11.2010 12:09

nie ma takich polecen jak get i set user money

Użytkownik FreZZy edytował ten post 27.11.2010 12:18


#3 Knopers

    Nie patrz tak na mnie !

  • Przyjaciel

Reputacja: 587
Wszechwiedzący

  • Postów:2013
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Cz-wa
Offline

Napisano 27.11.2010 12:14

Nie ma czegoś takiego jak get_user_money i set_user_money, jak coś to cs_get_user_money i cs_set_user_money z biblioteki cstrike.
  • +
  • -
  • 0

#4 Damex

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:98
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Belsk
Offline

Napisano 27.11.2010 14:53

No to pomóż zrobić ;/ bo ja nie wiem już ... kombinuje i nic
  • +
  • -
  • -1

#5 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10831
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 27.11.2010 15:10

zamien set_user_money na cs_set_user_money i get_user_money na cs_get_user_money tak ciężko się domyśleć ?
  • +
  • -
  • 1

#6 Damex

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:98
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Belsk
Offline

Napisano 27.11.2010 15:24

Oky działa

Daje +

DarkGL

Dodano 27 listopad 2010 - 17:10:
temat można

/closs

Użytkownik Damex edytował ten post 27.11.2010 15:37

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych