Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z one_button_onceerror logi


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Adrenaline

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:109
  • Lokalizacja:Fox ;-)
Offline

Napisano 27.11.2010 08:21

Witam. Mam taki problem z pluginem one_button_once pobranego z alliedmodders a mianowicie spamuje mi on error logami co prawda plugin działa ale wolałbym aby ich nie było

Logi:
L 11/26/2010 - 14:21:03: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "use_button_once.amxx")
L 11/26/2010 - 14:21:03: [AMXX] Run time error 10: native error (native "player_menu_info")
L 11/26/2010 - 14:21:03: [AMXX]    [0] use_button_once.sma::show_menu_ (line 619)

.sma w załączniku

Załączone pliki


Użytkownik Adrenaline edytował ten post 27.11.2010 08:21

  • +
  • -
  • 0

#2 hedo

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:29
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:miejscowosci ???
Offline

Napisano 27.11.2010 18:33

Sciagnij ten od ns, ja go mam i nie ma zadnego problemu . :D
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych