Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Język serwera ?


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
21 odpowiedzi w tym temacie

#1 makuch94

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:89
  • GG:
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 04.11.2008 20:39

Witam.
Przejdę do konkretów.Mam serwer Zombie Mod...Chcę Ustawić Żeby Serwer Pracował W Języku Polskim...Więc Wpisuję W Konsoli
amx_langmenu
Następnie Mam 2 Opcje Do Wynoru...

1-Jezyk Menu "Polish"
2-Jezyk Serwera "Polsh"


Nic Mi To Nie Daje Że W Amx_langmenu Jest Ustawione Na Polski Skoro Ciągle Mi Się Przestawia Na Angielski... Proszę O Pomoc !!
  • +
  • -
  • 0

#2 wizu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 224
Profesjonalista

  • Postów:1217
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 04.11.2008 20:47

W folderze na Twoim dysku twardym w katalogu, gdzie masz zainstalowanego cs (folder cstrike lub cstrike_polish) znajdź plik config.cfg. Prawym myszy > Właściwości na niego. I zdejmij "ptaszka" z "Tylko do odczytu". Zastosuj, ok i powinno śmigać.
  • +
  • -
  • 0

#3 makuch94

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:89
  • GG:
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 04.11.2008 22:13

A jeżeli mam kupiony serwer ?? i obsługuję się TC ? - Total Comander
  • +
  • -
  • 0

#4 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 04.11.2008 22:30

A jeżeli mam kupiony serwer ?? i obsługuję się TC ? - Total Comander


tak pewnie masz hasla FTP
  • +
  • -
  • 0

#5 AkS

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:38
  • GG:
  • Lokalizacja:Wadowice
Offline

Napisano 05.11.2008 06:11

W folderze na Twoim dysku twardym w katalogu, gdzie masz zainstalowanego cs



Cytat:
A jeżeli mam kupiony serwer ?? i obsługuję się TC ? - Total Comander


tak pewnie masz hasla FTP


U Siebie na kompie zmień atrybuty config.cfg w cstrike lub cstrike_polish...
A nie na serwerze ftp.

//on "Chcę Ustawić Żeby Serwer Pracował W Języku Polskim"
//w config.cfg u siebie tego nie zrobi
//Pavulon

  • +
  • -
  • 0

#6 makuch94

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:89
  • GG:
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 05.11.2008 08:44

U Siebie na kompie zmień atrybuty config.cfg w cstrike lub cstrike_polish...
A nie na serwerze ftp.

Ale co mi to da jeżeli zmienie u siebie na dysku atrybuty ? :/ Jeżeli serwer jest kupiony chostowany przez firmę... i obsługuję się FTP.Masz może namyśli żebym skopiował plik config.cfg zaznaczył tylko do odczytu i z powrotem wrzucił na serwer ??
  • +
  • -
  • 0

#7 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 05.11.2008 13:10

Tylko trzeba sobie zadac pytanie czy Zombie Mod patrzy na jezyk serwera, czy moze na jezyk gracza? ;-)

Ja osobiscie bym dal na jezyk gracza robiac jakiegos moda z ML, bo z zagranicy tez ktos moze wbic O:)
  • +
  • -
  • 0

#8 makuch94

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:89
  • GG:
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 05.11.2008 18:48

Ale np mój kolega też ma tą samą wersję Zombie Moda tylko na innym chośćie pracuje i ma po polsku... :/ :help:
  • +
  • -
  • 0

#9 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 23.11.2008 11:40

spróbuj tak:
zmień język serwera w amxmodmenu na PL
1-Jezyk Menu "Polish" 
2-Jezyk Serwera "Polsh"
a potem wejdź na ftp [zanim zmieni się mapa] i w amxx.cfg zmień amx_client_languages na 0.
U mnie działa ;-)
  • +
  • -
  • 0

#10 makuch94

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:89
  • GG:
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 23.11.2008 12:00

I po zmieanie mapy język serwera powinien być Polski ? :?
  • +
  • -
  • 0

#11 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 23.11.2008 12:32

I po zmieanie mapy język serwera powinien być Polski ? :?

U mnie właśnie jest PL.
  • +
  • -
  • 0

#12 makuch94

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:89
  • GG:
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 23.11.2008 12:34

A u mnie nie ma :/

Proszę O Pomoc :/ :help: :help:
  • +
  • -
  • 0

#13 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 23.11.2008 14:04

a potem wejdź na ftp [zanim zmieni się mapa] i w amxx.cfg zmień amx_client_languages na 0.


A u mnie nie ma


jak juz to zrobisz to spróbuj restart serwera
  • +
  • -
  • 0

#14 makuch94

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:89
  • GG:
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 23.11.2008 14:22

Próbowałem i nic :/ Wgrany Mam Biohazard v3 Beta :help:
  • +
  • -
  • 0

#15 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 04.12.2008 14:13

Wejdź w addonsamxmodxdata
i w pliku valut.ini zmień
server_language na pl
Może to coś da :|.
  • +
  • -
  • 0

#16 TastyB

    Zaawansowany

  • Girl

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:147
Offline

Napisano 04.12.2008 19:07

@ makuch94


podaj IP serwera to sami sprawdzimy co tak wlasciwie jest zle O:)
  • +
  • -
  • 0

#17 makuch94

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:89
  • GG:
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 04.12.2008 20:49

pawlik, to nic nie dało :/

@ Up wyslę na pw
  • +
  • -
  • 0

#18 0g0r

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:22
Offline

Napisano 04.12.2008 22:51

moze robisz cos zle sam tak zrobilem iu wszystko OK :]
  • +
  • -
  • 0

#19 makuch94

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:89
  • GG:
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 05.12.2008 16:27

Wejdź w addonsamxmodxdata
i w pliku valut.ini zmień
server_language na pl
Może to coś da :|.


w foldeże vault.ini nie ma pliku serwer_language :/
  • +
  • -
  • 0

#20 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 06.12.2008 13:30

u mnie na HLDS wygląda to tak:
Dołączona grafika
I otwieram plik vault.ini [jeżeli go nie masz, to go stwórz] tylko nie vault.ini.txt. tylko vault.ini
I mam coś takiego:
Dołączona grafika
I przepisz do siebie to samo [tę drugą linijke].
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych