Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Mam jeden błąd w sma potrzebna pomoc


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 gozdek1987

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:108
  • Imię:krystian
  • Lokalizacja:lublin
Offline

Napisano 24.11.2010 14:54

Witam próbuje przerobić sma na amxx ale nie mogę wyskakuje mi jeden błąd :

"Welcome to the AMX Mod X 1.8.1-300 Compiler.
Copyright © 1997-2006 ITB CompuPhase, AMX Mod X Team

../uploaded/4ced2e638da48.sma(164) : error 027: invalid character constant

1 Error.
Could not locate output file ../compiled/4ced2e638da48.amx (compile failed)"

Proszę o pomoc bo nie mogę go doszukać z góry dziekuje za pomoc.
Załączam plik sma.Załączony plik  bf2evolution.sma   68,14 KB  22 Ilość pobrań
  bf2evolution.amxx

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 24.11.2010 15:02

"^" jest znakiem specjalnym i w stringach(napisach) musisz wstawiać go podwójnie - "^^"
  • +
  • -
  • 0

#3 gozdek1987

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:108
  • Imię:krystian
  • Lokalizacja:lublin
Offline

Napisano 24.11.2010 15:09

Dokładniej prosił bym w którym miejscu? albo proszę o przerobienie go żeby był bez błędu(sma).

#4 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 24.11.2010 15:14

Nr. linii masz podany w błędzie.
A dokładniej to [^]
  • +
  • -
  • 0

#5 gozdek1987

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:108
  • Imię:krystian
  • Lokalizacja:lublin
Offline

Napisano 24.11.2010 16:39

Nr. linii masz podany w błędzie.
A dokładniej to [^]


ok to zrobiłem ale teraz jak wrzuciłem na serwer to jest tylko jedno menu i wszystkie klasy są w jednym menu a ja chciałem żeby ct i tt miały osobne nazwy poszczególnych klas a najlepiej bu przed nazwą klasy nie było tego [*] lub [!] konkretnie chodzi o to by ct miało swoje 8 klas+premium i tt tak swoje 8 klas+premium

Użytkownik gozdek1987 edytował ten post 24.11.2010 16:40





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych