Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Frakcje dla /klasy


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 RyanAner

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:61
  • GG:
  • Lokalizacja:Jastrzębie Zdrój
Offline

Napisano 21.11.2010 10:33

Witam wiele osób pyta jak zrobić frakcje do klas, a ja sobie zapytam jak zrobić frakcje do komendy /klasy.
  • +
  • -
  • 0

#2 Zaszka

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:215
  • Imię:Ja
Offline

Napisano 21.11.2010 10:47

Sory ale nie ogarniam twojego pytania chodzi ci jak zrobic /klasy i tam np klasy 1 klasy 2 ?
czy np /klasy1,/klasy2?

#3 pAC

    Wszechobecny

  • Zbanowany

Reputacja: 87
Zaawansowany

  • Postów:425
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Żagań
Offline

Napisano 21.11.2010 11:08

chodzi mu o opis po wpisanu klasy wyskakuja frakcje ;)

#4 RyanAner

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:61
  • GG:
  • Lokalizacja:Jastrzębie Zdrój
Offline

Napisano 21.11.2010 11:11

chodzi o to że jak wpisujesz /klasy to się pojawia 1. Blabla 2. Blabla i wybierasz z których Blabla chcesz sprawdzic opis :)
  • +
  • -
  • 0

#5 Zaszka

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:215
  • Imię:Ja
Offline

Napisano 21.11.2010 11:21

/klasy - Nieoficjalny polski support AMX Mod X Tutaj masz w poscie ladnie rozpisane szukanie nie boli ;d mam nadzieje ze oto Ci chodzilo ;d

#6 RyanAner

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:61
  • GG:
  • Lokalizacja:Jastrzębie Zdrój
Offline

Napisano 21.11.2010 12:07

jak robię na podstawie tego mam ERROR'y

btw. Jakbym chciał zrobić w ostatnim menu tylko 3 klasy to jak ?

public show_menu_premium(id)
{
new text9[513]

format(text7, 512, "\ypremium - ^n\w1. \yDiablo^n\w2. \ySzkielet^n\w3. \yIzual^n\w4. Wstecz^n\w0 Exit")

new keyspremium
keyspremium = (1<<0)|(1<<1)|(1<<2)|(1<<3)|(1<<9)
show_menu(id, keyspremium, text9)
return PLUGIN_HANDLED
}

public premium(id, key)
{
switch(key)
{
case 0:
{
Diablo(id)
}
case 1:
{
Szkielet(id)
}
case 2:
{
Izual(id)
}
case 8:
{
return PLUGIN_HANDLED
}
}

return PLUGIN_HANDLED
}
public diablo(id){
showitem(id,"Diablo"," "," ","<br>opis klasy1<br>")
}
public szkielet(id){
showitem(id,"Szkielet"," "," ","<br>opis klasy2<br>")
}
public izual(id){
showitem(id,"Izual"," "," ","<br>opis klasy3<br>")
}


i mam errory 4:

1- undefined symbol "text7"
2- expected token ";" but found ">"
3- invalid expression, assumed zero
4- fatal error too many error messages on one line

format(text7, 512, "\ypremium - ^n\w1. \yDiablo^n\w2. \ySzkielet^n\w3. \yIzual^n\w4. Wstecz^n\w0 Exit")


  • +
  • -
  • 0

#7 Cookie.

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:35
  • Lokalizacja:Stalowa Wola
Offline

Napisano 22.11.2010 08:57

jak bd o 15/16 to ci napisze bo napisalem w tamtym pare bledow ale juz zostaly poprawione.
  • +
  • -
  • 0

#8 RyanAner

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:61
  • GG:
  • Lokalizacja:Jastrzębie Zdrój
Offline

Napisano 22.11.2010 23:34

frakcje zrobiłem lecz teraz jak wybieram /klasy i chcę zobaczyć opis to nie pojawia się nic i jak wpiszę /klasa to nie mogę wybrać żadnej klasy.
  • +
  • -
  • 0

#9 Cookie.

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:35
  • Lokalizacja:Stalowa Wola
Offline

Napisano 23.11.2010 13:43

jak piszesz /klasy to masz 2 menu czy 3 jak ja mam?
i czy dodales pod

register_menucmd(register_menuid("info klas"), 1023, "klasy")

Swoje 2/3 zmienne ?

Użytkownik Cookie. edytował ten post 23.11.2010 13:44

  • +
  • -
  • 0

#10 RyanAner

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:61
  • GG:
  • Lokalizacja:Jastrzębie Zdrój
Offline

Napisano 24.11.2010 13:29

Tak dodałem

register_menucmd(register_menuid("menu1"), 1023, "menu1")
register_menucmd(register_menuid("menu2"), 1023, "menu2")
register_menucmd(register_menuid("menu3"), 1023, "menu3")
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych