Call of Duty: MW Mod [UPDATE]
hunter3557
07.12.2012
Może to być wina wersji CS'a?
Krzysztof97
20.12.2012

sebul
14.01.2013
Jeszcze raz napiszę tutaj, jest na nowym codzie.Czy paczka od Sebula jest już zrobiona na nowym codmodzie?
A co do mojego postu z poprawką zapisu, gdzie usuwa stare dane (link -> http://amxx.pl/topic...post__p__414821), to od teraz gdy gracz wejdzie na serwer, aktualizowana jest data dla każdej klasy, a wcześniej było to robione tylko dla klasy, którą właśnie gracz wybrał, dlatego wcześniej mogło usuwać lvle z klas, którymi dany gracz już nie grał.
adif11
14.01.2013

Wysyłane z mojego MB525 za pomocą Tapatalk 2
Freshovsky
25.01.2013
Raen
05.04.2013
http://amxx.pl/topic/41832-dodawanie-frakcji-2-sposoby/ Tutaj wszystko ładnie opisanepytanie
jak dodac frakcje?

Kiss.my.Ass
21.04.2013
Spis Klas :
codclass_admiral.amxx
Spis perków:
Miły
23.04.2013
Postanowiłem poprawić trochę zapis oraz odczyt z pliku vault, dodałem także automatyczne usuwanie nie używanych kont co 30 dni (można zmienić) oraz staty z expem mniejszym niż 1, nie zapisują się. Teraz raczej już nikomu się nie przydarzy coś takiego jak samoistne usuwanie statów, bo powodem jest zbyt duży plik vault. Do tego chyba większość wie, że im większy plik vault, tym bardziej obciąża serwer, więc takie usuwanie na pewno jest dobrym rozwiązaniem.
Ważne pytanie, czy jest to zaktualizowane w pierwszym poście?
GucioLaGGer
23.04.2013
A jak zrobić żeby kille z rakiety/miny/dynamity liczyły się w /top15,bo jest napisane że jest too naprawione ale nie dziala ;[
Forest94
09.07.2013
COD naprawdę dobry tylko czy można dodać do niego dynamiczny exp w zależnośći od lv.Dobra paczka i wszystko mi się podoba tylko potrzebowałbym dynamiczny exp gdyż sprawia to ,że serwer staje się ciekawszy i lepszy.
Kewin. (ZeZ)
09.07.2013
COD naprawdę dobry tylko czy można dodać do niego dynamiczny exp w zależnośći od lv.Dobra paczka i wszystko mi się podoba tylko potrzebowałbym dynamiczny exp gdyż sprawia to ,że serwer staje się ciekawszy i lepszy.
chyba Ci o to chodzi
Forest94
10.07.2013
Nom dzięki leci + tylko jeszcze jedno pytanie.Są tam opcje zaawansowane jak doświadczenie między poziomowe czy łączne.Pytanie o to jak włączyć aby exp za zabicie większego lv mniejszym był większy.Bo sama tablica jak na razie wygenerowała exp na poszczególne lv.