Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z installerem amxa.Proszę o pomoc!!!


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 seba1611

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Imię:nie ma
  • Lokalizacja:nie ma
Offline

Napisano 17.11.2010 20:01

Przeglądałem forum i nigdzie nie zauważyłem takiego tematu więc opisuję. Zainstalowałem amxa i postawiłem serwer przez hlds w cs 1.6 non steam. W instalerze wypełniałem:
WYBIERAM FTP.

1.Host: 5.163.200.20
Port: 21
Użytkownik: kebab
Hasło: *********
Use PASV (Pasive Mode) TAK

2.Próbowałem i Windows i Linux (32-bit).
3.Counter-Strike
4.I tu właśnie zaczyna się mój problem.

OPIS MOJEGO PROBLEMU
Gdy dochodzę do 4 parti wciskam connect. Ładuje się przez jakieś 25s i wyskakuje błąd: Connect Timed Out!

Proszę o jakieś porady, co to może oznaczac, może coś źle wypełniłem, co z tym zrobic. Jestem kompletnie zielony na ten temat. Po raz pierwszy zakładam serwer. Zgodnie z poradnikiem wszystko wykonywałem, ale nie wiem skąd ten błąd. Bardzo proszę o pomoc i z góry serdecznie dziękuję!
  • +
  • -
  • 0

#2 kondzixd

    Wszechpomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:302
  • Lokalizacja:Olsztyn
Offline

Napisano 17.11.2010 21:05

Use PASV (Pasive Mode) TAK

Trybu pasywnego używa się do łączenia z ftp strony www, a nie serwera.

#3 seba1611

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Imię:nie ma
  • Lokalizacja:nie ma
Offline

Napisano 18.11.2010 15:10

Niestety nie pomogło. Problem występuje dalej. Proszę o dalszą pomoc. A koledze w podzięce za pomoc daje pkt reputacji ;).
  • +
  • -
  • 0

#4 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 18.11.2010 15:15

Jeżeli postawiłeś serwer na kompie to po co wgrywanie przez FTP
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych