Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

MetaMod nie znajduje DPROTO


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 adus411

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Adi
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 15.11.2010 18:08

Tak jak w temacie. Metamod nie odczytuje pliku dproto_i386.so(jak widać linux). Ścieżki podane są dobre, metamod działa bo jest AMXX. Męczę się z tym od wczoraj...Wszystko jest na swoim miejscu, ścieżki poprawne...
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 15.11.2010 18:51

a może jakieś informacje ? logi i/lub "meta list" ?
  • +
  • -
  • 0

#3 adus411

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Adi
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 15.11.2010 19:08

W meta list mam jedynie:

Currently running plugins:
 [  1] AMX Mod X, v1.8.2-dev, Apr 27 2010, by AMX Mod X Dev Team, see http://www.amxmodx.org
 [  2] Fun, v1.8.2-dev, Apr 27 2010, by AMX Mod X Dev Team, see http://www.amxmodx.org
 [  3] CStrike, v1.8.2-dev, Apr 27 2010, by AMX Mod X Dev Team, see http://www.amxmodx.org
 [  4] CSX, v1.8.2-dev, Apr 27 2010, by AMX Mod X Dev Team, see http://www.amxmodx.org/
4 plugins
Tak jakby nie byl dodany, mimo iż ścieżki sprawdzałem 50x! Każdy slash przejrzałem...
Dodane jest wszystko, w konsoli podczas startu nic na temat dproto nie ma, są gdzie indziej jakies logi?
  • +
  • -
  • 0

#4 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 15.11.2010 22:27

widocznie brakuje ci wpisu w plugins.ini metamod'a
  • +
  • -
  • 0

#5 adus411

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Adi
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 16.11.2010 17:09

;; Metamod plugins.ini
; AMX Mod X 1.8.2
; Amxx.pl

linux   addons/dproto/dproto_i386.so 
linux   addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm_i386.so


Jakieś sugestie?
@Edit
Dobra, zainstalowałem biblioteki inne w Debianie i zaczęło czytać. Dzięki za wszelkie próby pomocy! Do zamknięcia :)

Użytkownik adus411 edytował ten post 17.11.2010 16:44

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych