Jak w temacie czy chciałby ktoś taką Profil na NK? tego serwisu? Każdy by mógł dołączyć i się lepiej zapoznać , co wy na to?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Propozycja o profil publiczny AMXX.PL na NK!
Temat rozp.
AZOT
, 15.11.2010 15:29
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15.11.2010 15:29
Napisano 15.11.2010 15:36
dolaczyl nowy i probuje rewolucje zrobic haha
kazdy moze zrobic nikt Ci nie zabrania
kazdy moze zrobic nikt Ci nie zabrania

Napisano 15.11.2010 15:37
ja już tu miałem konto wcześniej od Ciebie
.
Ale to pytanie głownie do Administracji Forum? Czy ktoś by takie coś chciał zrobić

Ale to pytanie głownie do Administracji Forum? Czy ktoś by takie coś chciał zrobić
Napisano 15.11.2010 15:46
Nie lepiej zrobić na FB?? NK to powiedzmy sobie szczerze by tylko zaniżyło poziom forum...
Użytkownik MafiaDL edytował ten post 15.11.2010 16:20
xD
Napisano 15.11.2010 15:47
troche masz racji ale na NK jest wydaje mi sie wiecej ludzi , no praktycznie kazdy ma NK , ( np ja nie mam facebooka bo to shit wg mnie )

Napisano 15.11.2010 16:08
facebooka bo to shit wg mnie
hahaha to w takim razie NK w twojej skali to meeEEEEEgaAAA shit
pomysl bez sensu chcesz poznac ludzi to zapraszam do okienka po lewej stronie na glownej tam masz ludzi z forum
Manual ponad wszystko, konsola ponad manual
:&
Chcesz wysłać do mnie PW ? użyj nazwy GoQ zamiast G[o]Q
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka
GG:6022845 (nie pomagam za free osobom ponizej rangi MoD)

Chcesz wysłać do mnie PW ? użyj nazwy GoQ zamiast G[o]Q
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka
GG:6022845 (nie pomagam za free osobom ponizej rangi MoD)

Napisano 15.11.2010 16:08
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Propozycja odrzucona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,
raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Propozycja odrzucona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Napisano 15.11.2010 22:43
Nie miałem okazji się wypowiedzieć, ale dodam coś od siebie.
1. zacznijmy od tego, że propozycję składa ktoś kto otrzymał tu już bana. założył kolejne(2) konta i wcale nawet się z tym nie kryje.
2. NK przestało już dawno być "naszą-klasą" i stało się portalem typu fotka gdzie dzieci z polski mogą "wstawiać sweetaśne focie i dawać sobie komcie" itp byle by napchać kieszenie założycieli.
Tak jak gutaj napisał, to wyszło by tylko na niekorzyść.
3. Facebook jest portalem społecznościowym z prawdziwego zdarzenia zrzeszającym ludzi z całego świata dzięki któremu można tu np. bez problemu założyć konto czy logować się bez pamiętania hasła.
4. Facebook | amxx.pl
1. zacznijmy od tego, że propozycję składa ktoś kto otrzymał tu już bana. założył kolejne(2) konta i wcale nawet się z tym nie kryje.
2. NK przestało już dawno być "naszą-klasą" i stało się portalem typu fotka gdzie dzieci z polski mogą "wstawiać sweetaśne focie i dawać sobie komcie" itp byle by napchać kieszenie założycieli.
Tak jak gutaj napisał, to wyszło by tylko na niekorzyść.
3. Facebook jest portalem społecznościowym z prawdziwego zdarzenia zrzeszającym ludzi z całego świata dzięki któremu można tu np. bez problemu założyć konto czy logować się bez pamiętania hasła.
4. Facebook | amxx.pl
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych