Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Diablo Mod Problem w skripcie!


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Moldy1996

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:39
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:de_dust
Offline

Napisano 14.11.2010 13:22

Siem to moj problem:

L 11/14/2010 - 13:18:09: [AMXX] Run time error 4 (plugin "dbmod_5.9l.amxx") - debug not enabled!
L 11/14/2010 - 13:18:09: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

i gdy pisze debug w plugins.ini za dbmod_5.9l to wyskakuje:

L 11/14/2010 - 16:15:26: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "dbmod_5.9l.amxx")
L 11/14/2010 - 16:15:26: [AMXX] Run time error 4: index out of bounds
L 11/14/2010 - 16:15:26: [AMXX] [0] dbmod_5.9l.sma::select_class_handle (line 4588)


i to w tej linji pisze:

srv_avg[i] = SQL_ReadResult(Query, SQL_FieldNameToNum(Query, "AVG"))


to plik:

Załączone pliki


Użytkownik Moldy1996 edytował ten post 14.11.2010 16:19

  • +
  • -
  • 0
Tibia Mod V1.0.0 [Publiczny]
7% [ |||||||||||||||||||| ]




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych