Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Connection Problem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 kino295

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
  • Lokalizacja:lalala
Offline

Napisano 13.11.2010 12:58

Sieema


Zawitałem na forum z powodu jednego denerwującego mnie problemu , a mianowicie
za każdym razem kiedy pierwszy raz odpale csa i polacze sie na jakis serwer
po okolo 40 sekundach serwer staje i po chwili widze "WARNING : Connection Problem"
i jest tak tylko na pierwszym serwerze na jaki wejde( po odpaleniu csa)juz po tym bledzie moge nawet wejsc od razu na ten sam z ktorego mnie wywalilo i gram juz normalnie.
Reinstalacja csa nie pomogla , nawet format.Antywirusa i firewalla tez wyłączałem i nic...
Jest tez ciekawostka zaraz przed tym błędem widze w csie myszke z Windowsa i widac ze cos sie ląduje O.o

Jakies pomysly?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych