Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

round sound


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 Nevv

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:208
  • Lokalizacja:Strzelce
Offline

Napisano 13.11.2010 11:35

Witam
Otóż mam taki problem nie odtwarzaja mi sie wszystkie piosenki. w konsoli pisze
jak sie nie odtwarza
warning: MP3_InitStream(37, sound\misc\KaraTornia\kt54.mp3) failed

a jak sie odtwarza pisze

MP3_InitStream(35, sound\misc\KaraTornia\7.mp3) successfu

W czym jest problem plugin wrzucalem kilka razy i dalej nie pomoglo nawet muzyke wrzucalem kilka razy.
Proszę o pomoc
z gory dzięki:)

Użytkownik Nevv edytował ten post 13.11.2010 14:34


#2 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 13.11.2010 11:37

podałeś ten sam error??

myślę że to przez duże literki w folderze
  • +
  • -
  • 1

#3 Nevv

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:208
  • Lokalizacja:Strzelce
Offline

Napisano 13.11.2010 15:06

ok dzikei zaraz napisze czy dziala

Dodano 13 listopad 2010 - 15:39:
no tylko mi teraz plugin nie dziala nie sciaga nutek
wrzucilem jesczez raz plugin ale jest to samo.
co zrobic?

Użytkownik Nevv edytował ten post 13.11.2010 15:10


#4 Nevv

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:208
  • Lokalizacja:Strzelce
Offline

Napisano 21.11.2010 14:23

proszę o pomoc zrobilem tak jak pisales i nie pomoglo:(

warning: MP3_InitStream(40, sound\misc\karatornia\ctw.mp3) faile

#5 baku

    [M]anchester[U]nited

  • Przyjaciel

Reputacja: 452
Wszechobecny

  • Postów:1054
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 21.11.2010 19:30

Pewnie zmieniłeś tylko nazwe w folder w pliku a nie nazwe samego folderu .. albo nawet nie ma tego folderu .. ;]
  • +
  • -
  • 0

#6 Nevv

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:208
  • Lokalizacja:Strzelce
Offline

Napisano 21.11.2010 19:38

Zmienilem
a tak w ogóle to polowe odtwaza o polowe nie

#7 baku

    [M]anchester[U]nited

  • Przyjaciel

Reputacja: 452
Wszechobecny

  • Postów:1054
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 21.11.2010 19:45

Pokaż logi ..
  • +
  • -
  • 0

#8 Nevv

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:208
  • Lokalizacja:Strzelce
Offline

Napisano 21.11.2010 19:52

L 11/21/2010 - 09:00:35: Info (map "as_oilrig") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101121.log")
L 11/21/2010 - 09:00:35: Invalid item specified in ArrayDeleteItem (252885221:0)
L 11/21/2010 - 09:00:35: [AMXX] Run time error 10 (plugin "alt_end_round_sounds.amxx") (native "ArrayDeleteItem") - debug not enabled!
L 11/21/2010 - 09:00:35: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 11/21/2010 - 09:20:43: Start of error session.
L 11/21/2010 - 09:20:43: Info (map "de_cbble") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101121.log")
L 11/21/2010 - 09:20:43: Invalid item specified in ArrayDeleteItem (470535620:0)
L 11/21/2010 - 09:20:43: [AMXX] Run time error 10 (plugin "alt_end_round_sounds.amxx") (native "ArrayDeleteItem") - debug not enabled!
L 11/21/2010 - 09:20:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 11/21/2010 - 09:40:52: Start of error session.
L 11/21/2010 - 09:40:52: Info (map "de_dust") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101121.log")
L 11/21/2010 - 09:40:52: Invalid item specified in ArrayDeleteItem (86888690:0)
L 11/21/2010 - 09:40:52: [AMXX] Run time error 10 (plugin "alt_end_round_sounds.amxx") (native "ArrayDeleteItem") - debug not enabled!
L 11/21/2010 - 09:40:52: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 11/21/2010 - 10:01:00: Start of error session.
L 11/21/2010 - 10:01:00: Info (map "cs_747") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101121.log")
L 11/21/2010 - 10:01:00: Invalid item specified in ArrayDeleteItem (1419446957:0)
L 11/21/2010 - 10:01:00: [AMXX] Run time error 10 (plugin "alt_end_round_sounds.amxx") (native "ArrayDeleteItem") - debug not enabled!
L 11/21/2010 - 10:01:00: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 11/21/2010 - 10:21:09: Start of error session.
L 11/21/2010 - 10:21:09: Info (map "cs_assault") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101121.log")
L 11/21/2010 - 10:21:09: Invalid item specified in ArrayDeleteItem (1271638070:0)
L 11/21/2010 - 10:21:09: [AMXX] Run time error 10 (plugin "alt_end_round_sounds.amxx") (native "ArrayDeleteItem") - debug not enabled!
L 11/21/2010 - 10:21:09: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 11/21/2010 - 10:41:17: Start of error session.
L 11/21/2010 - 10:41:17: Info (map "cs_office") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101121.log")
L 11/21/2010 - 10:41:17: Invalid item specified in ArrayDeleteItem (97210952:0)
L 11/21/2010 - 10:41:17: [AMXX] Run time error 10 (plugin "alt_end_round_sounds.amxx") (native "ArrayDeleteItem") - debug not enabled!
L 11/21/2010 - 10:41:17: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 11/21/2010 - 11:45:26: Start of error session.
L 11/21/2010 - 11:45:26: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101121.log")
L 11/21/2010 - 11:45:26: Invalid item specified in ArrayDeleteItem (31990138:0)
L 11/21/2010 - 11:45:26: [AMXX] Run time error 10 (plugin "alt_end_round_sounds.amxx") (native "ArrayDeleteItem") - debug not enabled!
L 11/21/2010 - 11:45:26: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 11/21/2010 - 12:20:11: Start of error session.
L 11/21/2010 - 12:20:11: Info (map "awp_india") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101121.log")
L 11/21/2010 - 12:20:11: Invalid item specified in ArrayDeleteItem (522433522:0)
L 11/21/2010 - 12:20:11: [AMXX] Run time error 10 (plugin "alt_end_round_sounds.amxx") (native "ArrayDeleteItem") - debug not enabled!
L 11/21/2010 - 12:20:11: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 11/21/2010 - 12:40:32: Start of error session.
L 11/21/2010 - 12:40:32: Info (map "fy_pool_day") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101121.log")
L 11/21/2010 - 12:40:32: Invalid item specified in ArrayDeleteItem (1307176481:0)
L 11/21/2010 - 12:40:32: [AMXX] Run time error 10 (plugin "alt_end_round_sounds.amxx") (native "ArrayDeleteItem") - debug not enabled!
L 11/21/2010 - 12:40:32: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 11/21/2010 - 13:19:35: Start of error session.
L 11/21/2010 - 13:19:35: Info (map "de_westwood") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101121.log")
L 11/21/2010 - 13:19:35: Invalid item specified in ArrayDeleteItem (1574341125:0)
L 11/21/2010 - 13:19:35: [AMXX] Run time error 10 (plugin "alt_end_round_sounds.amxx") (native "ArrayDeleteItem") - debug not enabled!
L 11/21/2010 - 13:19:35: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

#9 baku

    [M]anchester[U]nited

  • Przyjaciel

Reputacja: 452
Wszechobecny

  • Postów:1054
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 21.11.2010 20:28

w plugins.ini

alt_end_round_sounds.amxx debug


Debuga dodaj.
  • +
  • -
  • 1

#10 Nevv

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:208
  • Lokalizacja:Strzelce
Offline

Napisano 22.11.2010 15:30

teraz w ogóle nie gdziala glugin

#11 Gutaj

    I Can Fly

  • Power User

Reputacja: 157
Profesjonalista

  • Postów:667
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Patrick
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 22.11.2010 17:33

Ale logi inne pokazuje... o to chodzi w debug! :] chociaż powinien chodzić dalej :]
  • +
  • -
  • 0

#12 Hax0r

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:51
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Wolbrom
Offline

Napisano 23.11.2010 17:39

Może dasz nuty to zrobię Ci ten roundsound. Tak będzie najłatwiej :).
  • +
  • -
  • 0

Pomogłem ? Daj +!

Dołączona grafika





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych