Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

zerowe lvl i exp nie idzie


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 kiver

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 22
Życzliwy

  • Postów:161
  • Lokalizacja:Jarocin
Offline

Napisano 11.11.2010 22:54

Witam robiłem 2 frakcje za pomocą tego poradnika [Tutorial] Frakcje do Diablo Moda! - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
I wszystko ok, tylko gdy wejdę w potwory to mają one zerowe lvl'e i gdy kogoś zabiję to exp nie idzie.
Co mogłem zrobić źle, albo co mam zrobić żeby exp szedł?

Dodano 12 listopad 2010 - 08:44:
refresh, pomoże ktoś -.-?
  • +
  • -
  • 0

#2 Damex

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:98
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Belsk
Offline

Napisano 12.11.2010 08:46

Ja ci mogę pomóc ...
Więc tak musisz zalogować się tam gdzie masz baze danych ^^ w phpMyAdmin

Po zalogowaniu wchodzisz Bazadanych klikasz na tą bazę ... wchodzisz w sql
I wpisujesz to :
INSERT IGNORE INTO xxxx (nick, ip, sid, klasa, lvl, exp) SELECT nick, ip, sid, ZZZ, 1, 1 FROM xxx GROUP BY nick HAVING MAX(klasa)<ZZZZ;

Za miast xxxx --> wpisujesz swoją nazwę bazy ...
Za miast ZZZ---> Dajesz liczbę klasy ile masz ...
  • +
  • -
  • 0

#3 kiver

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 22
Życzliwy

  • Postów:161
  • Lokalizacja:Jarocin
Offline

Napisano 12.11.2010 14:43

Gdy tak zrobię to się klasy nie chcą załączyć tzn wcale menu z klasami się nie wyświetla.

Dodano 12 listopad 2010 - 16:42:
refresh ;/ może cos źle robie ; / albo jakis inny sposob jeszcze jest. czekam na pomoc

Dodano 13 listopad 2010 - 10:19:
refresh ;/
  • +
  • -
  • 0

#4 xPerfectx

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 30
Życzliwy

  • Postów:203
  • Imię:Łukasz
Offline

Napisano 13.11.2010 13:27

Tez tak mam moze ktos pomoze?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych