Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

/klasa nie działa


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 berbec

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:147
  • Imię:mateusz
  • Lokalizacja:lbn
Offline

Napisano 11.11.2010 13:40

Witam, mam problem z diablo modem [SQL] tzn. /klasa mi nie działa...jeżeli wie ktoś czemu tak jest z góry thx za odpowiedź :)
  • +
  • -
  • 0

#2 Gutaj

    I Can Fly

  • Power User

Reputacja: 157
Profesjonalista

  • Postów:667
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Patrick
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 11.11.2010 14:54

Czarujemy z kuli, kula mówi mi że prawdopodobnie nie łączy się poprawie z bazą danych, to tylko przypuszczenia kuli gdyż nie podaleś żadnych logów.
  • +
  • -
  • 0

#3 berbec

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:147
  • Imię:mateusz
  • Lokalizacja:lbn
Offline

Napisano 11.11.2010 15:04

ale chciałem sobie ustawić serwer u mnie na kompie przez hlds, i nie wiem co mam wpisać w te miejsca.
amx_diablo_sql_host "cs-cps.xaa.pl:2082"
amx_diablo_sql_user "cscps_berbecn"
amx_diablo_sql_pass "haslo"
amx_diablo_sql_database "cscps_berbec"
amx_diablo_sql_table "dbmod_tablet"
amx_diablo_sql_save "2"

Użytkownik berbec edytował ten post 11.11.2010 15:04

  • +
  • -
  • 0

#4 Damex

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:98
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Belsk
Offline

Napisano 11.11.2010 16:01

Musisz wejść na xaa.pl cspanel/Menadżer zdalnego połączenia MySQL

Dodać tam %
i ip swojego serwera bez hosta :>
  • +
  • -
  • 0

#5 Muzzi

    Guru

  • Przyjaciel

Reputacja: 226
Wszechwidzący

  • Postów:772
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 11.11.2010 16:15

I to co @UP powinno działac a jak nie to zapodaj Logi.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych