Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Pytanie Dotyczące Klasy premium


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Damex

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:98
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Belsk
Offline

Napisano 10.11.2010 16:57

Witam mam wgraną klase premium z tego źródła
Jak dodać klasę - Nieoficjalny polski support AMX Mod X

Moc klasy to ładowanie DMG I chciał bym się zapytać jak te dmg można ograniczyć żeby ładowało się tylko do 60 ... bo tak to można ładować ile się chce
case Killer:   // gdy noz sie naladuje..
		{
		player_b_damage[id]+=10;
		client_print(id, print_center, "Masz juz %d dodatkowych obrazen!", player_b_damage[id]);
		}

  • +
  • -
  • 0

#2 master245

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:205
  • Lokalizacja:Witów
Offline

Napisano 10.11.2010 21:03

player_b_damage[id]+=10 

if(player_b_damage[id]>20)
{

player_b_damage[id]=20
show_hudmessage(id, "Maksymalny dmg to 20",player_b_damage[id])

}

else

show_hudmessage(id, "Masz juz + %i DMG",player_b_damage[id])



Sproboj tak.
Nie wiem czy nie bedzie jakiegos bledu jak cos pisz

Użytkownik master245 edytował ten post 10.11.2010 21:04


#3 KariiO

    Super Hero

  • Power User

Reputacja: 395
Wszechpomocny

  • Postów:1133
  • GG:
  • Imię:Korneliusz
  • Lokalizacja:Cieszyn
Offline

Napisano 10.11.2010 22:40

Proponuję zrobić nową funkcję działającą tak samo jak ta stara i do starej dodać że dodatkowo ma dodawać obrażenia z nowej i tak samo z nową ;d
  • +
  • -
  • 0

#4 Damex

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:98
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Belsk
Offline

Napisano 11.11.2010 09:04

Działa kod +

/closs
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych