Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Biblioteki


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Boli cie to ?

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:9
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 30.10.2008 19:50

Jak uruchamiam serwer wyskakuje taki debug:

czw paź 30 19:41:44 CET 2008: Server restart in 10 seconds
Error:libSteamValidateUserIDTickets_i386.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Unable to load engine, image is corrupt.
Add "-debug" to the ./hlds_run command line to generate a debug.log to help with solving this problem

  • +
  • -
  • 0

#2 PROgracz

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:198
  • GG:
  • Lokalizacja:Grodków
Offline

Napisano 30.10.2008 19:52

Error:libSteamValidateUserIDTickets_i386.so podmieniałeś ten plik ? bo jak ta to nie dziwne że tak wali :] serwery steam czy non steam?
  • +
  • -
  • 0

#3 Boli cie to ?

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:9
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 30.10.2008 19:56

Nonsteam.
Nic nie podmieniałem.
Gdzie się powinien znajdować ten plik, bo w katalogu przed cstrike jest podobny plik ale z nazwą libsteamvalidateuseridtickets_i486.so
  • +
  • -
  • 0

#4 PROgracz

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:198
  • GG:
  • Lokalizacja:Grodków
Offline

Napisano 30.10.2008 20:01

http://odsiebie.com/...305---22f6.html spróbuj to wrzucic i powinno działać już
  • +
  • -
  • 0

#5 Boli cie to ?

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:9
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 30.10.2008 20:13

Nadal to samo...
  • +
  • -
  • 0

#6 PROgracz

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:198
  • GG:
  • Lokalizacja:Grodków
Offline

Napisano 30.10.2008 20:15

to przeinstaluj serwer bo nie wiem co może być
  • +
  • -
  • 0

#7 Boli cie to ?

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:9
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 30.10.2008 20:52

Więc tak:
Na bibliotekach steam serwer działa ale na nonsteamowych już nie...
Może mieć to coś wspólnego z ostatnim upadem ?
  • +
  • -
  • 0

#8 forty

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:29
Offline

Napisano 31.10.2008 09:46

nie wiem czy o to chodzi no ale przez tego update (sr moze ot) zmienił się protocol i chwilowo osoba z steamem nie może się połączyć z non steam serverem.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych