Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Base Builder - serwer nie chce sie wlaczyc.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Malinovskycs

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:28
  • Lokalizacja:sdasd
Offline

Napisano 08.11.2010 13:50

jak w temacie ... wgrywam na serwer
mod base builder z tego linku :

[Base Builder] Zombie Mod - Nieoficjalny polski support AMX Mod X

i gdy wszystko jest ok, wlaczam serwer i nie chce sie wlaczyc ;/
proszę o pomoc.
  • +
  • -
  • 0

#2 Żuk

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:161
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 08.11.2010 13:55

Pokaż logi z addons/amxmodx/logs + errorlogi
  • +
  • -
  • 0

#3 Malinovskycs

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:28
  • Lokalizacja:sdasd
Offline

Napisano 08.11.2010 14:15

L 11/08/2010 - 14:13:34: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 11/08/2010 - 14:13:45: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 11/08/2010 - 14:13:55: -------- Mapchange to de_dust2 --------

chyba nic ciekawego -.-

ale serwera nie widac w ulubionych ...

// edit.

coraz wiecej tego ;f


L 11/08/2010 - 14:13:34: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 11/08/2010 - 14:13:45: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 11/08/2010 - 14:13:55: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 11/08/2010 - 14:14:05: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 11/08/2010 - 14:14:15: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 11/08/2010 - 14:14:25: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 11/08/2010 - 14:14:35: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 11/08/2010 - 14:14:46: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 11/08/2010 - 14:14:56: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 11/08/2010 - 14:15:06: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 11/08/2010 - 14:15:16: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 11/08/2010 - 14:15:26: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 11/08/2010 - 14:15:37: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 11/08/2010 - 14:15:47: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 11/08/2010 - 14:15:57: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 11/08/2010 - 14:16:07: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 11/08/2010 - 14:16:18: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 11/08/2010 - 14:16:28: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 11/08/2010 - 14:16:38: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 11/08/2010 - 14:16:48: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 11/08/2010 - 14:16:58: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 11/08/2010 - 14:17:08: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 11/08/2010 - 14:17:19: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 11/08/2010 - 14:17:29: -------- Mapchange to de_dust2 --------

Użytkownik Malinovskycs edytował ten post 08.11.2010 14:19

  • +
  • -
  • 0

#4 Żuk

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:161
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 08.11.2010 14:30

Z logów wynika, że serwer próbuje wstać.. ale nie daje rady ^^ Pokazuje Ci się jakaś wiadomość w konsoli serwera przy jego crashu ? Czasami nie zapisuje się to w logach.. Pokaż też plugins.ini
  • +
  • -
  • 0

#5 Malinovskycs

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:28
  • Lokalizacja:sdasd
Offline

Napisano 08.11.2010 14:33

w jakiej konsoli serwa ;o ?

w plugins ini mam wszystko takie jak po reinstalacji, tylko dopisane basebuilder54.amxx
  • +
  • -
  • 0

#6 Żuk

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:161
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 08.11.2010 14:38

w jakiej konsoli serwa ;o ?


Chodzi mi o zdalną konsole serwera ^^
  • +
  • -
  • 0

#7 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 08.11.2010 14:46

myślę że nie wgrałeś wszystkich plików potrzebnych do moda, sound, models,sprite itp. zmień też sobie mapę strartową na bb_frozen czy coś
  • +
  • -
  • 0

#8 Malinovskycs

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:28
  • Lokalizacja:sdasd
Offline

Napisano 08.11.2010 14:56

ale ja nie mialem zadnych plikow sprites, sound itd ...
wgralem tylko plik .sma, .txt oraz .amxx
  • +
  • -
  • 0

#9 Jablonka

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:139
  • Imię:Niewazne
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 08.11.2010 15:06

Ściągnij to
http://amxx.pl/post-...ilder54zip.html
I wklej do serwera

//Skazany Skazniec on mi dal odpowiedz

#10 Technoboy

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
  • Imię:Dominik
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 08.11.2010 18:44

Wklej modele.

Miałem podobny problem i pomogło:]
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych