Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z zombie plague


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Bad

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:97
Offline

Napisano 01.11.2010 17:38

Witam.

Mam problem z dodatkami na zombie plague ,
dodatki sciagam z [UPDATED]List of ZP 3rd party plugins - AlliedModders


I nie dzialaja...

wersja zombie 4.3
amxx jest 1.81
moduly odblokowane
dodatki dopisywalem w plikach
zp_extraitems.ini i plugins-zplague.ini

a to logi
Spoiler


EDIT
juz sobie poradzilem , temat do zamkniecia

Użytkownik Bad edytował ten post 01.11.2010 18:09

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych