Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Błąd kompilacji codmod


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Sajjuk

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 148
Zaawansowany

  • Postów:201
  • GG:
  • Imię:Sajjuk
  • Lokalizacja:Komputer
Offline

Napisano 30.10.2010 19:56

Witam.
Otóż ma problem z kompilacją pluginu codmod.
Czy ktoś może to naprawić i skompilować?
DAM + PROSZĘ!!!

Załączone pliki


Użytkownik Sajjuk edytował ten post 30.10.2010 19:58


#2 -Czapi-

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:67
  • GG:
  • Imię:Dominik
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 30.10.2010 19:59

 Dobra zaraz się tym zajmę.




Wyślij mi loga z  kompilatora bo mój ostatnio nie działa poprawnie.




Jeden błąd naprawiłem ale reszta nie wiem bo zawsze u mnie to samo wyskakuje...




Ps. Jedną literę napisałeś z małej a reszta nazw miała tą literę wpisana wielką przez co się nie zgrywały.


Załączone pliki


Użytkownik -Czapi- edytował ten post 30.10.2010 20:06

  • +
  • -
  • 1
Jeżeli Ci pomogłem kliknij na Dołączona grafika w prawym dolnym rogu mojego postu :)

#3 Sajjuk

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 148
Zaawansowany

  • Postów:201
  • GG:
  • Imię:Sajjuk
  • Lokalizacja:Komputer
Offline

Napisano 30.10.2010 20:07

Mam zdjęcie bo webcompiler nic mi nie zdziała
Dołączona grafika


Ok dałem ci plusa za to, a naprawisz całego pluga? Będe bardzo wdzięczny :)

Użytkownik Sajjuk edytował ten post 30.10.2010 20:09


#4 -Czapi-

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:67
  • GG:
  • Imię:Dominik
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 30.10.2010 20:21

Postaram się ale nic nie obiecuje ponieważ po raz kolejny spotykam się z tym samym błędem którego rozwiązać nie mogę.




A logów już można wykreślić LukiLagger czy jakoś tak xD


  • +
  • -
  • 0
Jeżeli Ci pomogłem kliknij na Dołączona grafika w prawym dolnym rogu mojego postu :)

#5 Sajjuk

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 148
Zaawansowany

  • Postów:201
  • GG:
  • Imię:Sajjuk
  • Lokalizacja:Komputer
Offline

Napisano 30.10.2010 20:28

To spróbuj naprawić ile się da... pliS!!!

#6 pAC

    Wszechobecny

  • Zbanowany

Reputacja: 87
Zaawansowany

  • Postów:425
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Żagań
Offline

Napisano 30.10.2010 21:12

zrobione trzymaj ;)

Załączone pliki






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych