Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem mapcycle


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 ;((

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 347
Wszechpomocny

  • Postów:1157
  • Lokalizacja:Aha
Offline

Napisano 28.10.2010 18:11

Siema,

Mam problem, mapcycle mi zabardzo nie działa, mapchooser wywaliłem, galileo miałem też. nextmap.amxx mam, w mapcycle.txt i maps.ini taka sama kolejność, ale nie wszystkie mapy daje i nie pokolei. Pozdrawiam
  • +
  • -
  • 0

#2 Ervinek

    Nowy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Chrzanów
Offline

Napisano 30.10.2010 11:13

Sprawdź czy masz je dobrze wpisane w mapcycle.txt.

#3 ;((

    Super Hero

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 347
Wszechpomocny

  • Postów:1157
  • Lokalizacja:Aha
Offline

Napisano 30.10.2010 11:28

Mam.
  • +
  • -
  • 0

#4 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 30.10.2010 11:37

Sprawdzałeś po kolei mapy czy działają ??

Może być tak że nie ma WAD'a do danej mapy i wywala error (serwer off) potem serwer wstaje (serwer on) i włącza od nowa pierwszą mape ??

#5 ;((

    Super Hero

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 347
Wszechpomocny

  • Postów:1157
  • Lokalizacja:Aha
Offline

Napisano 30.10.2010 13:15

Sprawdzałem.
  • +
  • -
  • 0

#6 morpheus

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Krotoszyn
Offline

Napisano 30.10.2010 15:08

pokaż galileo.cfg i plugins.ini
  • +
  • -
  • 0
Adres IP: 31.134.62.29:27556
Rozgrywka: FFA
Forum: CS-Smerfetka.pl

#7 ;((

    Super Hero

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 347
Wszechpomocny

  • Postów:1157
  • Lokalizacja:Aha
Offline

Napisano 30.10.2010 15:38

to jest od vote..
  • +
  • -
  • 0

#8 morpheus

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Krotoszyn
Offline

Napisano 30.10.2010 15:48

ale może się gryźć z innymi pluginami lub nie ustawiłeś pliku w którym masz listę map!!
  • +
  • -
  • 0
Adres IP: 31.134.62.29:27556
Rozgrywka: FFA
Forum: CS-Smerfetka.pl

#9 ;((

    Super Hero

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 347
Wszechpomocny

  • Postów:1157
  • Lokalizacja:Aha
Offline

Napisano 02.11.2010 18:21

Jednak mapy leca zle i nie wszystkiee.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych