Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

tworzenie regulaminu cod mod


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 raxor19

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:44
  • Lokalizacja:Rakszawa
Offline

Napisano 24.10.2010 11:33

Witam, zrobilem sobie frakcje w cod mod, i chcialbym aby pod menu wybierania klasy bylo takie cos

http://img176.images...6/2707/codt.png


Chodzi mi dokladnie o to:

czit = perm
reklama = ban


itd, i zeby byly kolorowe...
  • +
  • -
  • 0

#2 ric0

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 172
Profesjonalista

  • Postów:558
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 24.10.2010 12:22

public WybierzKlase(id) {         new menu = menu_create("Wybierz frakcje:", "Wybierzfrakcje_Handle");         for(new i = 1;i<sizeof(frakcje);i++){                 menu_additem(menu, frakcje[i]);         }         menu_additem(menu,"He na respa – Ban \nBrak kultury – ban","",ADMIN_USER,ITEM_DISABLED);         menu_display(id, menu); }




Jest to nie mój kod tylko ze strony uzytkownika DarkGL

O to Ci chodzi?

Użytkownik Squady edytował ten post 24.10.2010 12:23

  • +
  • -
  • 0

To co piszę się nie liczy...

 


#3 Sajjuk

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 148
Zaawansowany

  • Postów:201
  • GG:
  • Imię:Sajjuk
  • Lokalizacja:Komputer
Offline

Napisano 24.10.2010 13:30

To jest ten regulamin o który prosiłeś...

Załączone pliki



#4 raxor19

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:44
  • Lokalizacja:Rakszawa
Offline

Napisano 25.10.2010 16:32

hm nie chodzilo mi o to,
chodzi o to ze przy wyborze klasy ( say /klasa) wraz z wyswietlaniem wyboru klas (u mnie frakcji a pozniej klasy) wyswietlal sie ten regulamin
  • +
  • -
  • 0

#5 ric0

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 172
Profesjonalista

  • Postów:558
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 25.10.2010 17:07

No to własnie bedzie to... :
public WybierzKlase(id) {         new menu = menu_create("Wybierz frakcje:", "Wybierzfrakcje_Handle");         for(new i = 1;i<sizeof(frakcje);i++){                 menu_additem(menu, frakcje[i]);         }         menu_additem(menu,"He na respa – Ban \nBrak kultury – ban","",ADMIN_USER,ITEM_DISABLED);         menu_display(id, menu); }


Dodano 25 październik 2010 - 17:07:
gdzy to podmienisz to pod wyborem frakcji bedzie te menu.
  • +
  • -
  • 0

To co piszę się nie liczy...

 


#6 raxor19

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:44
  • Lokalizacja:Rakszawa
Offline

Napisano 25.10.2010 17:52

public WybierzKlase(id)
{
new menu = menu_create("Wybierz frakcje:", "Wybierzfrakcje_Handle");
for(new i = 1;i<sizeof(frakcje);i++){
menu_additem(menu, frakcje[i]);
}
menu_additem(menu,"He na respa – Ban \nBrak kultury – ban","",ADMIN_USER,ITEM_DISABLED);
menu_display(id, menu);
menu_display(id, menu);
}

public Wybierzfrakcje_Handle(id, menu2, item)
{
if(item == MENU_EXIT)
{
menu_destroy(menu2);
return PLUGIN_CONTINUE;
}

item++;
frakcja_gracza[id] = item;
new menu = menu_create("Wybierz klase:", "WybierzKlase_Handle");
new klasa[50];
for(new i=1; i<sizeof nazwy_klas; i++)
{
if(nalezy_do[i] == item){
WczytajDane(id, i);
format(klasa, 49, "%s \yPoziom: %i", nazwy_klas[i], poziom_gracza[id]);
menu_additem(menu, klasa);
}
}



gdzie to podmienic?

Użytkownik raxor19 edytował ten post 25.10.2010 17:52

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych