Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Admini na nick


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 piwko

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:105
  • Lokalizacja:Radymno
Offline

Napisano 23.10.2010 13:14

mam problem otoz moj amxbans gm 1.4 czyta adminow na nick ale nie czyta hasla... nie da sie wejsc jesli jest haslo na nick. po wpisaniu w konsoli setinfo _pw haslo caly czas otrzymuje komunikat ze haslo jest zle (zmienilem w kazdym pliku konfiguracyjnym cs'a non steam wartosc setinfo _pw) nawet wpisywalem haslo 1 i tak bylo zle. dodam ze jest tak na non steam. logi sa jak przy normalnym wejsci na serwer ze zlym haslem ale na 1000000% haslo jest poprawne. wersja amx'a 1.8.1

Użytkownik piwko edytował ten post 23.10.2010 13:16

  • +
  • -
  • -1

#2 Juma

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:373
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Arek
  • Lokalizacja:Haynau
Offline

Napisano 23.10.2010 21:19

Mmm.. Z tego co kojarzę GM 1.4 wymaga 1.8.2 ?

Ale może i nie.


Jesteś stuprocentowo pewien że ustawiasz wszystko jak należy na WWW ?
Ustawiasz prawidłowo flagi ?
I czy AmxBans działa poprawnie na ustawieniu czytania z pliku users.ini w amxbans.cfg ;) ?
  • +
  • -
  • 0

#3 sebul

    Godlike

  • Junior Admin

Reputacja: 2016
Godlike

  • Postów:5411
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 23.10.2010 21:21

Mmm.. Z tego co kojarzę GM 1.4 wymaga 1.8.2 ?

:o Ile razy ktoś ma Ci pisać, że GM 1.4 nie wymaga żadnego 1.8.2...
Regulamin działu - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
  • +
  • -
  • 0
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Generator tabeli expa - aż do 103600 poziomu

#4 Juma

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:373
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Arek
  • Lokalizacja:Haynau
Offline

Napisano 23.10.2010 21:33

Ktoś mi to wmówił i zostało w pamięci :)
Postaram się o tym zapomnieć.

Ale zajmijmy się pomocą graczowi, a nie moimi błędami.
"A może i nie" - Przeczuwałem to ;)
  • +
  • -
  • 0

#5 piwko

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:105
  • Lokalizacja:Radymno
Offline

Napisano 24.10.2010 10:09

jestem w 100% pewien ze ustawiam wszystko poprawnie. nie jestem poczatkujacy, mialem do czynienia z nie jednym amxbansem. tutaj wszystko dziala poprawnie, admini ladnie smigaja tylko z tym haslem jest cos nie tak... moze jest inna wartosc setinfo (setinfo "inna_wartosc niz _pw" "haslo") a mi o tym nie wiadomo. zadnego error loga nie mam.

Użytkownik piwko edytował ten post 24.10.2010 10:09

  • +
  • -
  • 0

#6 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 24.10.2010 14:11

Mmm.. Z tego co kojarzę GM 1.4 wymaga 1.8.2 ?


Nie wymaga

+

Regulamin działu - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych