Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

hlguard nie odpala sie bład :(((


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 02.03.2008 11:30

Witam nie moge odpalic hlguard'a ustawilem all wg tego i mam błedy tego co wpisalem w pluigs.ini (metamod)



patrzcie

Dołączona grafika

i tak samo jak wpisze

linux addons/hlguard/dlls/hlguard_mm_i686.so


to bedzie tak samo tyle ze inny napis ;/


dopisalem:

do amxx.cfg
do pluings w metamod
wrzucilem hlguard do cstrike

qrde :(
  • +
  • -
  • 0

#2 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 02.03.2008 14:26

a po co Ci hl-guard, za małe lagi masz na serwerze?

#3 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 02.03.2008 14:30

do pilnowania zeby nie bylo cziterów :P to serw 24h wykupiony wiec luz ;P


wiec w czym jest problem ;/
  • +
  • -
  • 0

#4 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 02.03.2008 14:44

do pilnowania zeby nie bylo cziterów :P

szczerze mówiąc hl-guard to prehistoria, i nie łapie czitów tylko niektóre skrypty, a kto teraz na skryptach jedzie?!

#5 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 02.03.2008 14:50

podobno sh lapie,wh, aimbot ;P a co jeszcze raz dobrego oprócz sXE?
  • +
  • -
  • 0

#6 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 02.03.2008 14:55

VAC ale do tego trzeba mieć steam'a, jeżeli bardzo już chcesz tego hl-guarda to sprawdz czy w addons/hlguard/dlls/ masz plik hlguard_mm_i686.so

#7 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 02.03.2008 14:59

no mam VAC bo to scrakowany steam ;P ale chce miec cos wiecej ;/no mam te pliki ;/ ok niewazne juz ;P walić to
  • +
  • -
  • 0

#8 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 02.03.2008 17:54

heh, ale VAC na non-steam nie działa tak jak powinien w sumie ta ikonka jest tylko dla picu i myli graczy...

#9 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 02.03.2008 22:20

heehe i o to chodzi xD zeby sie bali
  • +
  • -
  • 0

#10 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 03.03.2008 06:48

HLQUARD nic nie daje. Jak kiedyś grałem na Fighter FX (włączyłem bo zawsze tak robie że jak ktoś cheatuje to ja też włączam xD) to gościu mnie przeskanował i nic nie wykryło. Tak jak tego który cheatował, też go przeskanował i też nic. A VAC to też jest badziew, jedyne co jest dobre to sXe 4.6 :)
  • +
  • -
  • 0

#11 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 03.03.2008 06:51

(włączyłem bo zawsze tak robie że jak ktoś cheatuje to ja też włączam xD)

wyjdź

#12 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 03.03.2008 07:55

Dołączona grafika
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych