Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

speed na COD


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 RkO.!

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:65
  • Lokalizacja:Zadupie
Offline

Napisano 18.10.2010 11:57

Siema!
Mam juz serwer Call of Duty mod ok 2 miesiace, wszystko dzialalo, ale ostatnio na komandosach nie ma speeda, staty sa dodane ale wolno bardzo biegaja, dlaczego??

Dodano 19 październik 2010 - 14:23:
help
  • +
  • -
  • 0

#2 pAC

    Wszechobecny

  • Zbanowany

Reputacja: 87
Zaawansowany

  • Postów:425
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Żagań
Offline

Napisano 19.10.2010 14:31

moze dodalbys sma czy cos bo tak nie zobaczymy problemu ;)

Najpierw mysl potem pisz ;)

#3 ptk.

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 31
Życzliwy

  • Postów:248
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 19.10.2010 14:50

eee... Po co sma skoro wystarczy ustawic cvar masz komende wpisz ja w konsoli
amx_cvar sv_maxspeed 16000
Powinno pomóc ;)




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych