Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

ultimate_ss logi


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Twinovsky

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:41
  • Lokalizacja:Osobnica
Offline

Napisano 15.10.2010 21:10

Na serwerze mam wgranie ultimate_ss...
No niby działa dobrze ale w logach cały czas pisze:

[AMXX] Plugin file open error (plugin "ulitmate_ss.amxx")


Co może byc nie tak? Wszystko wgrałem według instrukcji

Dodano 17 październik 2010 - 06:33:
halo? czy ktos wie co moze sie dziac?

#2 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 17.10.2010 11:05

sprawdz czy nazwa w plugins.ini jest taka sama jak nazwa pluginu w folderze plugins
  • +
  • -
  • 0

#3 Twinovsky

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:41
  • Lokalizacja:Osobnica
Offline

Napisano 17.10.2010 12:30

No jest taka sama... Plguin działa dobrze ale w logach cały czas sie to wyswietla




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych