Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

klasy z 0lvl


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Weed.

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:158
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 15.10.2010 12:44

witam kozystam z tego poradnika menu klas nowa strona - Nieoficjalny polski support AMX Mod X

zrobilem wszystko dobrze klasy dzialaja lecz maja 0 lvl. dodalem flagi do amxx.cfg i wszystkie stare klasy maja lvl 1 a nowe 0 . w bazie danych tworzy sie tylko 8 klas a mam ich 11 . . co moze byc nie tak? z gory dziekuje i dam + :)
  • +
  • -
  • 0

#2 Złotówka

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:244
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 15.10.2010 18:26

for(i=2;i<9;i++)

Zmień tutaj na liczbe klas + 1 none czyli na 12
  • +
  • -
  • 1

#3 gagarin17

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:271
  • Steam:steam
  • Imię:azin
  • Lokalizacja:ooo
Offline

Napisano 22.10.2010 11:59

jak bo nie rozumie ?

#4 Złotówka

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:244
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 22.10.2010 19:52

Szukasz tego
for(i=2;i<9;i++)
w *sma Diablo i zmieniasz "9" na Liczbe klas którą posiadasz + 1, czyli jak masz 10 klas to dajesz 11 itd...
  • +
  • -
  • 0

#5 Juma

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:373
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Arek
  • Lokalizacja:Haynau
Offline

Napisano 22.10.2010 23:16

Dokładnie, a następnie odpal PhpMyAdmin'a i usuń całą tabelę, z której korzystasz, resetnij serwerek, i śmigać powinno.
  • +
  • -
  • 0

#6 Magnetix

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 26
Życzliwy

  • Postów:410
  • GG:
  • Lokalizacja:Piotrków Tryb
Offline

Napisano 23.10.2010 21:16

Robiłeś klasy według tego poradnika?
Spoiler

  • +
  • -
  • 1




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych