Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z hlds!~Putty


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 adus411

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Adi
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 14.10.2010 18:39

Witam. Zrobilem wszystko zgodnie z tym poradnikiem:
Poradnik
Ale gdy instaluje protokół 47(na protokole 48 działa wszystko normalnie.) To otrzymuje błąd taki jak w załączniku i server sie nie laduje. Pomocy.!

Dołączona grafika

Użytkownik adus411 edytował ten post 14.10.2010 18:41

  • +
  • -
  • 0

#2 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 14.10.2010 19:20

Serwer się załadował i czeka na podanie nazwy mapy do odpalenia.
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#3 adus411

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Adi
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 14.10.2010 19:35

A jak mu ją podać?
  • +
  • -
  • 0

#4 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 14.10.2010 19:47

Nie ma to jak użycie perswazji w celu uzyskania pomocy we wszystkich możliwych problemach - choć w sumie gdyby był na tyle uparty to odesłał bym do poradnika...

+map de_dust2 - w parametrach startowych
map de_dust2 - w server.cfg

Sam sobie wybierz, oba działają identycznie.
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#5 adus411

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Adi
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 14.10.2010 19:49

Nie działa. Widać błąd leży gdzie indziej. Jak już mowilem, wszystko na steam działa. Więc? Jakis pomysl?
  • +
  • -
  • 0

#6 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 14.10.2010 20:22

Przerabianie serwera na binnarkach, a nie dproto?
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#7 adus411

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Adi
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 14.10.2010 20:58

Na bianarkach :)
  • +
  • -
  • 0

#8 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 15.10.2010 20:03

Więc co się dziwisz? Steam + metamod + dproto -> Instalacja i konfiguracja dproto [0.8.72] (Non Steam + Steam) - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych