Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[HLTV] Problem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 ravziom

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:119
  • GG:
  • Lokalizacja:z domu
Offline

Napisano 14.10.2010 17:15

Witam, otóż próbuje uruchomić hltv na dedyku no i wrzuciłem taki cfg:

logfile hltv.log 
nomaster 1 
forcemaster 0 
publicgame 0 
adminpassword "rcon" 
hostname "HLTV"
name "HLTV"


maxclients 0 
autoretry 1 
delay 90 
record demo
serverpassword ""
connect xx.xx.xx.xx:xxxxxx
echo hltv.cfg zaladowane

Uruchamiam przez skrypt bash'owy:

#!/bin/bash
export LD_LIBRARY_PATH=".:$LD_LIBRARY_PATH";
screen -A -m -d -S hltv ./hltv -port 27715 +exec hltv.cfg

Screen się pojawia jednak logi wyglądają tak:
WARNING! System::DispatchCommand: command "nomaster 1 " not registered.
WARNING! System::DispatchCommand: command "forcemaster 0 " not registered.
WARNING! System::DispatchCommand: command "publicgame 0 " not registered.
WARNING! System::DispatchCommand: command "adminpassword "rcon" " not registered.
WARNING! System::DispatchCommand: command "hostname "HLTV" " not registered.
WARNING! System::DispatchCommand: command "name "HLTV" " not registered.
WARNING! System::DispatchCommand: command "maxclients 0 " not registered.
WARNING! System::DispatchCommand: command "autoretry 1 " not registered.
WARNING! System::DispatchCommand: command "delay 90 " not registered.
WARNING! System::DispatchCommand: command "record demo " not registered.
WARNING! System::DispatchCommand: command "serverpassword  " not registered.
WARNING! System::DispatchCommand: command "connect xxxxxxx " not registered.
hltv.cfg zaladowane 
Type 'help' for a list of commands.
WARNING! System::RunFrame: system time difference <= 0.
WARNING! System::RunFrame: system time difference <= 0.
WARNING! System::RunFrame: system time difference <= 0.
WARNING! System::RunFrame: system time difference <= 0.
WARNING! System::RunFrame: system time difference <= 0.
WARNING! System::RunFrame: system time difference <= 0.
WARNING! System::RunFrame: system time difference <= 0.

Oczywiście IP mam poprawnie wpisane, tutaj po prostu ocenzurowałem.
  • +
  • -
  • 0

#2 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 14.10.2010 17:28

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum:
AMX Mod X -> Problemy
do
HLDS -> Problemy

  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych