Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Bazooka COd Mod


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Intex

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 59
Pomocny

  • Postów:525
  • GG:
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Waszawa
Offline

Napisano 11.10.2010 15:55

Dodałem bazooke według tego
http://www.darkgl.am...zooki/#more-136

i nistety włączam serwera a tam server shuting now xD gdy ją usunąłem wszystko jest cacy, pomocy
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#2 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6034
Godlike

  • Postów:10832
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 11.10.2010 17:22

ostatnio rozbiłem szklaną kule :<
dałeś to pewnie w evencie spawnu ale pewnie pre a nie post :D i server sobie leży bo plugin zanim dałem to sprawdzałem dokładnie
  • +
  • -
  • 1

#3 Intex

    Wszechwiedzący

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 59
Pomocny

  • Postów:525
  • GG:
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Waszawa
Offline

Napisano 11.10.2010 17:24

ostatnio rozbiłem szklaną kule :<
dałeś to pewnie w evencie spawnu ale pewnie pre a nie post :D i server sobie leży bo plugin zanim dałem to sprawdzałem dokładnie



Czyli co muszę zrobić?
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#4 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6034
Godlike

  • Postów:10832
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 11.10.2010 17:44

sma dać...
  • +
  • -
  • 1

#5 Intex

    Wszechwiedzący

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 59
Pomocny

  • Postów:525
  • GG:
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Waszawa
Offline

Napisano 11.10.2010 17:50

sma dać...



Wysłałem na PW
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#6 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6034
Godlike

  • Postów:10832
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 11.10.2010 18:45

jak wywalisz dodawanie z sma coda czy jak wyłączysz mojego pluga od bazooki to działa bo to jest różnica
  • +
  • -
  • 1

#7 Intex

    Wszechwiedzący

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 59
Pomocny

  • Postów:525
  • GG:
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Waszawa
Offline

Napisano 11.10.2010 19:32

Możesz mówić jaśniej? xD albo poprawić to co jest źle w tym co Ci wysłałem.

Pozdrawiam

Dodano 12 październik 2010 - 21:14:

Możesz mówić jaśniej? xD albo poprawić to co jest źle w tym co Ci wysłałem.

Pozdrawiam



Pomoże ktoś?
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#8 ShoWmaN

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:28
  • Lokalizacja:Toruń
Offline

Napisano 19.10.2010 17:56

Człowieku w 1 swoim poście masz link xD. Łatwiej tego nie da się wytłumaczyć ;P

Ale dobra xD

Nie pamiętam dokładnie jak coś bo jestem na komie
Musisz tą linijkę od bazooki dać pod ostatnim #define potem gdzieś w

public Odrodzenie(id)


dawałem chyba pod

ilosc_dynamitow_gracza[id] = 0;


i przy case klasy ja tak mam i działa ;P.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych