Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

"Ścinki w grze"


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 _Marcin

    Wszechwidzący

  • Przyjaciel

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:232
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 09.10.2010 19:44

Sprawa jest tego typu że:
Przeniosłem się z PC-ta na Laptopa i wszystkie rzeczy typu monitor, myszka, słuchawki są podłączone a lapek leży.
Grając w csa mam lekkie ścinki co jest denerwujące i bardzo przeszkadza w grze, jeśli zresetuje csa to gra się optymalnie tak jak powinno i otworze np w jakimś momencie konsolę łapię te ścinki albo zminimalizuje grę.

Co robiłem:
Bawiłem się ustawieniami karty graficznej,
Wgrywałem sterowniki od myszki klawiatury.
  • +
  • -
  • 0

#2 PiotrEE3

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:44
  • GG:
  • Lokalizacja:Krosno
Offline

Napisano 09.10.2010 20:11

w moim przypadku też mam ścinki ale na początku gry 1 lub 2 i już ich nie ma, może wina leży w sprzęcie to raczej nie jest wina sterów, jaki masz sprzęt?

Ja mam:
Toshiba Satellite L300
KG: Zintegrowana 256Mb i 1024Mb zabiera ramów
4Gb ramu ddr2


Jaki masz Soft ??
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
e-Wroblik.pl Serwer ZM [Testy/Beta]

#3 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 09.10.2010 20:35

Ja miałem dwa rodzaje ścinek:
  • ścinki całkowite (że cała gra)
  • ścinki sterowania (gra nie reagowała na klawiaturę i myszkę)
Co do pierwszego to miałem kiedyś. Teraz mam to drugie lecz gdy zainstalowałem świeżego CS'a to nie miałem żadnych ścinek.
Wydaje mi się że to drugie jest gdy mamy nasrane w tym CS-ie skryptów, wygląd, mapy, mody, pliki
Co do pierwszego to myślę że od obciążenia
  • +
  • -
  • 0

#4 _Marcin

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:232
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 09.10.2010 22:17

Gram jeszcze na eslu i mam anty cheata do tego :<
  • +
  • -
  • 0

#5 false

    Wszechmogący

  • Użytkownik

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:652
  • Lokalizacja:z Polski
Offline

Napisano 10.10.2010 17:18

ścinki całkowite (że cała gra)


Co wtedy zrobiłeś ? Ja mam ten sam problem. Sterowniki do karty graf. są. 100 fps tylko mam ping 500 przy prędkości neta. 2 mega ;o
A przed formatem chodził CS jak rakieta ;o

Co do Marcin_ :

Może masz infekcję/wirusa ?
  • +
  • -
  • 0

#6 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 10.10.2010 18:47

Wgrałem czystego CS'a, zmniejszyłem do minimum obciążenie proca i ramów
  • +
  • -
  • 0

#7 false

    Wszechmogący

  • Użytkownik

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:652
  • Lokalizacja:z Polski
Offline

Napisano 10.10.2010 19:27

zmniejszyłem do minimum obciążenie proca i ramów


a to jakoś zmienia pracę komputera ? ; p
  • +
  • -
  • 0

#8 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 10.10.2010 20:56

Nie, w ogóle ^_-
  • +
  • -
  • 0

#9 false

    Wszechmogący

  • Użytkownik

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:652
  • Lokalizacja:z Polski
Offline

Napisano 12.10.2010 17:15

aha ;P ja tam się nie znam, ale dalej mam lagi o_O
  • +
  • -
  • 0

#10 XereS

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 69
Pomocny

  • Postów:160
  • Lokalizacja:Bytom
Offline

Napisano 13.10.2010 20:24

1. Ja wam radze wyłączyć synchronizacje pionową
2. [ważne] Usunąć configa [ważne] albo wgrać nowego. Ja właśnie też miałem lagi i fps były niskie przez jakieś ruskie configi :|
  • +
  • -
  • 0

#11 false

    Wszechmogący

  • Użytkownik

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:652
  • Lokalizacja:z Polski
Offline

Napisano 14.10.2010 09:40

dalej to samo ;( miałem nowy system instalowany a przed fajnie chodziło ;o

Użytkownik fuuuu ! edytował ten post 14.10.2010 18:53

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych