Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

cod mod rakiety


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 CSVision

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:62
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 09.10.2010 16:51

Witajcie mam pewien denerwujacy problem oco moze chodzic ze przy strzelaniu z rakiety chodzi tutaj o klase wsparcie ogniowe wywala wszystkich z serwera^^ troche to dziwne
  • +
  • -
  • 0

#2 fuuuuu!

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 35
Życzliwy

  • Postów:117
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 09.10.2010 17:00

Jak już ktoś kiedyś napisał jasnowidzów nie ma na tym forum.

Sma lub rlogi?
  • +
  • -
  • 0


Wejdź i zostań na dłużej :]

Dołączona grafika


#3 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 09.10.2010 17:03

Dodaj do parametrów startowych -dev -condebug i po tym padzie sprawdź plik cstrike/qconsole.log.


  • +
  • -
  • 0

#4 CSVision

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:62
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 09.10.2010 17:05

nie wiem co Ci sma ma dac skoro nic nie zmienialem zwiazanego z tym ale proszę bardzo

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#5 Azahiel

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 20
Życzliwy

  • Postów:44
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:B-ca
Offline

Napisano 09.10.2010 18:12

Wrzuć jeszcze raz wszystkie modele od COD'a
  • +
  • -
  • 1

#6 CSVision

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:62
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 09.10.2010 18:18

co do errorow to zwiazane z codem to

L 10/09/2010 - 10:12:06: [AMXX] Run time error 4 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!

L 10/09/2010 - 10:34:29: [FUN] Item "weapon_mp5" failed to create
L 10/09/2010 - 10:34:29: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx")

@edit wgranie na nowo modeli nic nie pomoglo

Użytkownik CSVision edytował ten post 09.10.2010 18:26

  • +
  • -
  • 0

#7 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 09.10.2010 18:31

bo powinno być weapon_mp5navy
  • +
  • -
  • 0

#8 CSVision

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:62
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 09.10.2010 18:59

weapon_mp5 jest podstawowe w kodzie sma QTM cod moda wiec caly czas dzialalo

a wracajac do tych rakiet wie ktos czemu tka moze byc bo to raptem sie stalo nic nie dodawalem a zaczela sie psuc
  • +
  • -
  • 0

#9 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 09.10.2010 19:20

case Wsparcie:
{
give_item(id, "weapon_mp5navy");
ilosc_rakiet_gracza[id] = 2;
}


Śmiesz wątpić w to co piszę? :)
  • +
  • -
  • 0

#10 CSVision

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:62
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 10.10.2010 09:09

sprawdze to:)

Ale naprawdę powiadam wam, ze nic nie zmienialem a raptem nie dzialalo:)


@edit patrzac w sma mam juz jednak mp5navy czli bylo caly czas lecz skąd ten blad:)

Użytkownik CSVision edytował ten post 10.10.2010 09:10

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych