Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nowy error w diabloMod


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Tiger_pl

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:161
  • GG:
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 08.10.2010 14:29

Pojawił mi się jakiś error ,który powoduje crasch serweru.
logi:
L 10/08/2010 - 15:06:53: Start of error session.
L 10/08/2010 - 15:06:53: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101008.log")
L 10/08/2010 - 15:06:53: replace() buffer not big enough (134>=127)
L 10/08/2010 - 15:06:53: [AMXX] Run time error 10 (plugin "statsx.amxx") (native "replace") - debug not enabled!
L 10/08/2010 - 15:06:53: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/08/2010 - 15:08:02: replace() buffer not big enough (143>=127)
L 10/08/2010 - 15:08:02: [AMXX] Run time error 10 (plugin "statsx.amxx") (native "replace") - debug not enabled!
L 10/08/2010 - 15:08:02: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/08/2010 - 15:10:07: Invalid player id 0
L 10/08/2010 - 15:10:07: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "Diablo200.amxx")
L 10/08/2010 - 15:10:07: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_origin")
L 10/08/2010 - 15:10:07: [AMXX]	[0] Diablo200.sma::add_bonus_explode (line 4548)
L 10/08/2010 - 15:10:07: [AMXX]	[1] Diablo200.sma::toucharrow (line 8685)
L 10/08/2010 - 15:10:49: Invalid player id 0
L 10/08/2010 - 15:10:49: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "Diablo200.amxx")
L 10/08/2010 - 15:10:49: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_origin")
L 10/08/2010 - 15:10:49: [AMXX]	[0] Diablo200.sma::add_bonus_explode (line 4548)
L 10/08/2010 - 15:10:49: [AMXX]	[1] Diablo200.sma::toucharrow (line 8685)
L 10/08/2010 - 15:11:57: Invalid player id 0
L 10/08/2010 - 15:11:57: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "Diablo200.amxx")
L 10/08/2010 - 15:11:57: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_origin")
L 10/08/2010 - 15:11:57: [AMXX]	[0] Diablo200.sma::add_bonus_explode (line 4548)
L 10/08/2010 - 15:11:57: [AMXX]	[1] Diablo200.sma::toucharrow (line 8685)
L 10/08/2010 - 15:14:46: Invalid player id 0
L 10/08/2010 - 15:14:46: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "Diablo200.amxx")
L 10/08/2010 - 15:14:46: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_origin")
L 10/08/2010 - 15:14:46: [AMXX]	[0] Diablo200.sma::add_bonus_explode (line 4548)
L 10/08/2010 - 15:14:46: [AMXX]	[1] Diablo200.sma::toucharrow (line 8685)
L 10/08/2010 - 15:16:48: Invalid player id 0
L 10/08/2010 - 15:16:48: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "Diablo200.amxx")
L 10/08/2010 - 15:16:48: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_origin")
L 10/08/2010 - 15:16:48: [AMXX]	[0] Diablo200.sma::add_bonus_explode (line 4548)
L 10/08/2010 - 15:16:48: [AMXX]	[1] Diablo200.sma::toucharrow (line 8685)
A tu screen z SMA:
Dołączona grafika
oraz drugi
Dołączona grafika

Mam na serwerze właczone te moduły:

mysql
sqlite

fun
engine
fakemeta
;geoip
sockets
;regex
;nvault
cstrike
csx
;hamsandwich
Co może być źle ,że serwer wyłacza się???
Pomoże ktoś???




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych