Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Podbot problemyproblemy z podbotami w zombie hell


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 Desperado

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:49
Offline

Napisano 06.10.2010 17:58

witam
mam małe problemy z podbotami w modzie Zombie Hell
wszystko robię tak jak w instrukcji i podboty nie chcą mi działac. proszę o pomoc
  • +
  • -
  • 0

#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 06.10.2010 18:10

Pokaż co się wyświetli po wpisaniu w konsoli na serwerze meta list
A także plugins.ini z folderu metamod

I jeszcze jeżeli grasz na mapie zm_ to po prostu na mapie może nie być waypointów czyli drogi dla botów (chyba że wgrałeś)
  • +
  • -
  • 0

#3 Desperado

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:49
Offline

Napisano 06.10.2010 18:17

oto plugins.ini

//Aby wylaczyc amxx wstaw // z poczatku
linux addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm_i386.so
linux addons/dproto/dproto_i386.so

linux addons/podbot/podbot_mm_i386.so

właśnie na dd2 grałem

a po wpisaniu meta list

Currently running plugins:
[ 1] AMX Mod X, v1.8.1.3746, Aug 16 2008, by AMX Mod X Dev Team, see AMX Mod X - Half-Life Scripting for Pros!
[ 2] dproto, v0.4.8, 2010/01/28, by Crock, see
[ 3] Fun, v1.8.1.3746, Aug 16 2008, by AMX Mod X Dev Team, see AMX Mod X - Half-Life Scripting for Pros!
[ 4] CStrike, v1.8.1.3746, Aug 16 2008, by AMX Mod X Dev Team, see AMX Mod X - Half-Life Scripting for Pros!
[ 5] CSX, v1.8.1.3746, Aug 16 2008, by AMX Mod X Dev Team, see AMX Mod X - Half-Life Scripting for Pros!
[ 6] Engine, v1.8.1.3746, Aug 16 2008, by AMX Mod X Dev Team, see AMX Mod X - Half-Life Scripting for Pros!
[ 7] FakeMeta, v1.8.1.3746, Aug 16 2008, by AMX Mod X Dev Team, see AMX Mod X - Half-Life Scripting for Pros!
[ 8] Ham Sandwich, v1.8.1.3746, Aug 16 2008, by AMX Mod X Dev Team, see AMX Mod X - Half-Life Scripting for Pros!

Użytkownik Desperado edytował ten post 06.10.2010 18:20

  • +
  • -
  • 0

#4 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 06.10.2010 18:49

A wyłącz wszystkie dodatkowe pluginy, sprawdź czy wszystko dobrze wgrałeś. Nie wiem czy jest taka możliwość ale może host blokuje ?
  • +
  • -
  • 0

#5 Desperado

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:49
Offline

Napisano 06.10.2010 20:20

nie ma żadnych dodatkowych tylko jest główny od zombie

Dodano 06 październik 2010 - 21:46:
nie ma żadnych dodatkowych pluginów tylko Głowny od zombie
serwer mam na netshoot.pl i nie ma żadnych blokad dotyczących tego moda
  • +
  • -
  • 0

#6 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 06.10.2010 23:03

Włącz de_dust2 i spróbuj dodać boty ale wcześniej wyłącz zombie
  • +
  • -
  • 0

#7 Sajjuk

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 148
Zaawansowany

  • Postów:201
  • GG:
  • Imię:Sajjuk
  • Lokalizacja:Komputer
Offline

Napisano 07.10.2010 07:17

Masz waypointy? Jakiego amxa używasz? Może jakiś plugin ci wali podboty?

Ja mam też zombiemoda i wszystko mi działa nawet podboty :)

Użytkownik Sajjuk edytował ten post 07.10.2010 07:18


#8 Desperado

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:49
Offline

Napisano 07.10.2010 14:49

na dd2 są waypinty
amx'a mam 1.8.1
mam tylko główny plugin od zombie hell
  • +
  • -
  • 0

#9 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 07.10.2010 14:55

Czyli podboty działają na DD2 ?
  • +
  • -
  • 0

#10 Desperado

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:49
Offline

Napisano 07.10.2010 15:13

nie nie działają tylko w podbotach jest folder z mapami co waypointy są zrobione
  • +
  • -
  • 0

#11 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 07.10.2010 15:30

A dodajesz je przynajmniej ?
  • +
  • -
  • 0

#12 Desperado

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:49
Offline

Napisano 07.10.2010 17:41

tak
  • +
  • -
  • 0

#13 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 07.10.2010 18:18

Wyłącz zombie moda i sprawdź.
I upewnij się że wszystkie pliki są w odpowiednim miejscu.
Pokaż screena najlepiej
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych