Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

NewDiabloMod


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 D@ruc

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:201
  • Lokalizacja:Ostrowiec Św.
Offline

Napisano 04.10.2010 18:53

Witam. Mam taki o to problem. Wgrałem NewDiabloModa na serwer, ale nie działa mi klasa. W logach mam taki błąd:

L 10/04/2010 - 13:43:07: [AMXX] [0] NL 10/04/2010 - 13:43:07: [AMXX] Run time error 10: native error (native "message_begin")
L 10/04/2010 - 13:43:07: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "NewDiabloMod.amxx")
L 10/04/2010 - 13:43:07: Plugin called message_begin with an invalid message id (0).
L 10/04/2010 - 13:43:07: [AMXX] [1] NewDiabloMod.sma::CurWeapon (line 1312)
L 10/04/2010 - 13:43:07: [AMXX] [0] NewDiabloMod.sma::write_hud (line 2110)
L 10/04/2010 - 13:43:07: [AMXX] Run time error 10: native error (native "message_begin")
L 10/04/2010 - 13:43:07: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "NewDiabloMod.amxx")
L 10/04/2010 - 13:43:07: Plugin called message_begin with an invalid message id (0).
L 10/04/2010 - 13:43:04: [AMXX] [1] NewDiabloMod.sma::CurWeapon (line 1312)
L 10/04/2010 - 13:43:04: [AMXX] [0] NewDiabloMod.sma::write_hud (line 2110)
L 10/04/2010 - 13:43:04: [AMXX] Run time error 10: native error (native "message_begin")
L 10/04/2010 - 13:43:04: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "NewDiabloMod.amxx")

  • +
  • -
  • 0

#2 Mr. Pawlak

    Wygrałeś talon na kurwę i balon

  • Power User

Reputacja: 936
Master

  • Postów:1668
  • GG:
  • Lokalizacja:Mongolia
Offline

Napisano 04.10.2010 18:58

aby ktoś naprawił twój błąd potrzebuje sma pluginu :P

Użytkownik Pawlak edytował ten post 04.10.2010 18:58

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych