Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Szukam


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 Szakal

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 51
Pomocny

  • Postów:274
  • GG:
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 20.10.2008 23:00

Siemka,
Nie wiedziałem gdzie pisać ale chyba dobrze napisałem. Szukam moda, lub coś żebym mógł na serwie mieć takie coś:
http://esport-cs.soc...video/ogladaj/9
Jest to really mod, no sciągałem plugin jakiś carmod ale nic tylko samochody stały na mapie. A mi chodzi żeby mieć takie coś jak na tym filmiku.
  • +
  • -
  • 0

#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 20.10.2008 23:17

hehe życia to biegi a armor max speed xD

Ale też bym sobie pograł na tym modzie ;)
  • +
  • -
  • 0

#3 SaTrOx

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:2
Offline

Napisano 21.10.2008 02:21

http://uk.gamespot.com/pc/action/halflife/download_6094106.html

Musisz się zarejestrować, rejestracja oczywiście darmowa :)
  • +
  • -
  • 0

#4 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 21.10.2008 05:31

Musisz się zarejestrować, rejestracja oczywiście darmowa


troche poświęcenia :D

i dziala od razu link

>>>>>>>>>>>>>>KLIK<<<<<<<<<<<<<<
  • +
  • -
  • 0

#5 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 21.10.2008 06:49

Wow, 48mb. Będę musiał ściągnąć po szkole ;>
  • +
  • -
  • 0

#6 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 21.10.2008 07:06

no troszke zajmuje xD
  • +
  • -
  • 0

#7 Szakal

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 51
Pomocny

  • Postów:274
  • GG:
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 21.10.2008 10:32

I co mam z tym zrobić? To jest exe czyli muszę inastalować, czyli np: Mam wszystko wrzucić na serwer i będzie działać?

// Wrzuciłem wszystko na CSa NonSteam tam do folderów cstrike itp Niby działa,tzn wszedłem w CSa i wybieram mape to wyskakuje mi taki błąd:/
Dołączona grafika

I jak mam to na serwer wrzucić?
  • +
  • -
  • 0

#8 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 21.10.2008 14:15

I co mam z tym zrobić?


Wpisac na GOOGLE bo nie boli

moim zdaniem wgraj innego amxx-a i metamod
  • +
  • -
  • 0

#9 Szakal

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 51
Pomocny

  • Postów:274
  • GG:
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 21.10.2008 15:02

Mam twojego amxa :P
  • +
  • -
  • 0

#10 wizu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 224
Profesjonalista

  • Postów:1217
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 21.10.2008 15:09

I Ty sie dziwisz, że nie działa? xD
Jakieś logi masz?
  • +
  • -
  • 0

#11 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 21.10.2008 17:13

I Ty sie dziwisz, że nie działa?


a co ty sugerujesz... ? JA testuje dziala to wrzucam....

Wgraj nowego czystego amxx-a a potem to @UP co trzeba
  • +
  • -
  • 0

#12 Szakal

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 51
Pomocny

  • Postów:274
  • GG:
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 21.10.2008 19:03

kurde, serwer się włączyć nie chce :zly: Hm....Może jest ktoś miły i pomógłby zrobić mi to, a wzamian dostałby admina i range unas w esport-cs ;>
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych