Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem Z Robieniem Textur modeli blockow (Pole i Maly)


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 sznycel

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:36
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 03.10.2010 09:39

Czesc,
Robie Blocka W gimpie 512x512.Daje kolor indeksowany zapisuje pod nazwa np: bhop.bmp
Nastepnie otwieram jakis bloczek o nazwie np: bloczek.normal i podmieniam textury <- wtedy jest wszystko ok
z large tez tak samo robie i tez jest lajt.A gdy odpale bloczek bloczek.pole lub bloczek.small i jak chce podmienic textury to mam maly problem [Replacement texture must be of same size as the orginal. <-- powiedcie o co kaman...??
PS:Uzywam programu GIMP
  • +
  • -
  • 0

Nowo-powstały unikatowy serwer FFA - 31.186.84.46:27056

Kontakt - GG 12667122

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png


#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 03.10.2010 15:30

translate.google.pl
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych