Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Gamepix a ZOMBI MOD


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 gagarin17

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:271
  • Steam:steam
  • Imię:azin
  • Lokalizacja:ooo
Offline

Napisano 02.10.2010 14:58

witam
mam problem mam serwer w gamepix - grlaem czysty amx + pluginy zm - i nic serwer nie wykrywa ze jest ZM.
wgralem amx z zm tez nic nie dalo ...

co to jest?

#2 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 02.10.2010 15:17

Logi serwera - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
  • +
  • -
  • 1

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#3 gagarin17

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:271
  • Steam:steam
  • Imię:azin
  • Lokalizacja:ooo
Offline

Napisano 02.10.2010 15:40

error_20101002.log
L 10/02/2010 - 15:41:02: Start of error session.
L 10/02/2010 - 15:41:02: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 15:41:02: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 15:41:02: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 15:41:02: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 15:41:09: Start of error session.
L 10/02/2010 - 15:41:09: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 15:41:09: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 15:41:09: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 15:41:09: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 15:42:07: Start of error session.
L 10/02/2010 - 15:42:07: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 15:42:07: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 15:42:07: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 15:42:07: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 15:42:31: Start of error session.
L 10/02/2010 - 15:42:31: Info (map "cs_assault") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 15:42:31: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 15:42:31: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 15:42:31: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 15:44:01: Start of error session.
L 10/02/2010 - 15:44:01: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 15:44:01: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 15:44:01: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 15:44:01: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 15:44:46: Start of error session.
L 10/02/2010 - 15:44:46: Info (map "de_dust") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 15:44:46: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 15:44:46: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 15:44:46: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 15:45:15: Start of error session.
L 10/02/2010 - 15:45:15: Info (map "cs_estate") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 15:45:15: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 15:45:15: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 15:45:15: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 15:46:04: Start of error session.
L 10/02/2010 - 15:46:04: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 15:46:04: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 15:46:04: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 15:46:04: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 15:47:35: Start of error session.
L 10/02/2010 - 15:47:35: Info (map "cs_assault") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 15:47:35: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 15:47:35: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 15:47:35: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 15:49:39: Start of error session.
L 10/02/2010 - 15:49:39: Info (map "cs_siege") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 15:49:39: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 15:49:39: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 15:49:39: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 15:50:02: Start of error session.
L 10/02/2010 - 15:50:02: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 15:50:02: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 15:50:02: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 15:50:02: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 15:52:34: Start of error session.
L 10/02/2010 - 15:52:34: Info (map "de_train") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 15:52:34: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 15:52:34: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 15:52:34: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 15:54:56: Start of error session.
L 10/02/2010 - 15:54:56: Info (map "cs_747") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 15:54:56: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 15:54:57: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 15:54:57: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 15:57:19: Start of error session.
L 10/02/2010 - 15:57:19: Info (map "de_dust") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 15:57:19: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 15:57:19: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 15:57:19: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 15:57:54: Start of error session.
L 10/02/2010 - 15:57:54: Info (map "cs_assault") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 15:57:54: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 15:57:54: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 15:57:54: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 16:00:16: Start of error session.
L 10/02/2010 - 16:00:16: Info (map "de_dust") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 16:00:16: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 16:00:16: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 16:00:16: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 16:02:38: Start of error session.
L 10/02/2010 - 16:02:38: Info (map "cs_747") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 16:02:38: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 16:02:38: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 16:02:38: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 16:05:00: Start of error session.
L 10/02/2010 - 16:05:00: Info (map "de_prodigy") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 16:05:00: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 16:05:00: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 16:05:00: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 16:07:22: Start of error session.
L 10/02/2010 - 16:07:22: Info (map "cs_assault") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 16:07:22: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 16:07:22: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 16:07:22: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 16:09:44: Start of error session.
L 10/02/2010 - 16:09:44: Info (map "cs_office") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 16:09:44: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 16:09:44: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 16:09:44: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 16:12:06: Start of error session.
L 10/02/2010 - 16:12:06: Info (map "cs_italy") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 16:12:06: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 16:12:06: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 16:12:06: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 16:14:28: Start of error session.
L 10/02/2010 - 16:14:28: Info (map "cs_backalley") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 16:14:28: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 16:14:28: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 16:14:28: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 16:16:50: Start of error session.
L 10/02/2010 - 16:16:50: Info (map "cs_militia") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 16:16:50: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 16:16:50: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 16:16:50: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 16:19:12: Start of error session.
L 10/02/2010 - 16:19:12: Info (map "de_train") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 16:19:12: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 16:19:12: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 16:19:12: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 16:21:33: Start of error session.
L 10/02/2010 - 16:21:33: Info (map "de_airstrip") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 16:21:33: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 16:21:33: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 16:21:33: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 16:23:56: Start of error session.
L 10/02/2010 - 16:23:56: Info (map "cs_havana") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 16:23:56: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 16:23:56: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 16:23:56: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 16:26:18: Start of error session.
L 10/02/2010 - 16:26:18: Info (map "de_chateau") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 16:26:18: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 16:26:18: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 16:26:18: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 16:28:39: Start of error session.
L 10/02/2010 - 16:28:39: Info (map "de_aztec") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 16:28:39: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 16:28:39: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 16:28:39: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 16:31:01: Start of error session.
L 10/02/2010 - 16:31:01: Info (map "as_oilrig") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 16:31:01: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 16:31:01: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 16:31:01: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 16:33:23: Start of error session.
L 10/02/2010 - 16:33:23: Info (map "cs_siege") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 16:33:23: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 16:33:23: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 16:33:23: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/02/2010 - 16:35:30: Start of error session.
L 10/02/2010 - 16:35:30: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20101002.log")
L 10/02/2010 - 16:35:30: Called dynanative into a paused plugin.
L 10/02/2010 - 16:35:30: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_zclasses40.amxx") (native "zp_register_zombie_class") - debug not enabled!
L 10/02/2010 - 16:35:30: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

Dodano 02 październik 2010 - 15:42:
L 10/02/2010 - 15:57:54: [AMXX] Plugin "zombie_plague40.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "get_pdata_cbase") - check your modules.ini.

#4 ZixI

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:86
  • Imię:Dominik
  • Lokalizacja:Kęty
Offline

Napisano 02.10.2010 16:16

Odblokuj moduły. Wejdź w modules.ini i tam usuń wszystkie ";"(średniki) przed nazwami mudułów.
Czyli np.
z tego:
;hamsandwich
zmień na to:
hamsandwich
I tak ze wszystkimi

Użytkownik ZixI edytował ten post 02.10.2010 16:18

  • +
  • -
  • 1

Dołączona grafika


#5 gagarin17

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:271
  • Steam:steam
  • Imię:azin
  • Lokalizacja:ooo
Offline

Napisano 02.10.2010 16:20

mam wszystkie moduly odblokwoane nawe mysql.... i dalej NIC.

#6 ZixI

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:86
  • Imię:Dominik
  • Lokalizacja:Kęty
Offline

Napisano 02.10.2010 16:52

hmm... A na pewno dobrze wszystko zainstalowałeś?
Zobacz także czy masz te moduły w amxmodx/modules.
Pomyśl trochę co mogłeś zrobić źle. Spróbuj wgrać od nowa.
  • +
  • -
  • 1

Dołączona grafika


#7 gagarin17

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:271
  • Steam:steam
  • Imię:azin
  • Lokalizacja:ooo
Offline

Napisano 02.10.2010 16:56

to wina hostingu chyba....

mialem tserwery - LUX.


a tutaj oO... nie zaskoczy w ogóle!

#8 ZixI

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:86
  • Imię:Dominik
  • Lokalizacja:Kęty
Offline

Napisano 02.10.2010 17:04

A to linux czy windows?
  • +
  • -
  • 1

Dołączona grafika


#9 gagarin17

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:271
  • Steam:steam
  • Imię:azin
  • Lokalizacja:ooo
Offline

Napisano 02.10.2010 17:09

raczej linux :)

#10 ZixI

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:86
  • Imię:Dominik
  • Lokalizacja:Kęty
Offline

Napisano 02.10.2010 17:17

To powinno wszystko śmigać...
W takim razie, na końcu pluginu dopisz debug.
I po godzinie daj logi.
  • +
  • -
  • 1

Dołączona grafika


#11 gagarin17

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:271
  • Steam:steam
  • Imię:azin
  • Lokalizacja:ooo
Offline

Napisano 02.10.2010 17:19

ale to powinno od razu dzialac bo tylko wgrywam i tyle :)
to wina hostingu maja cos poblokwoane lub cos - bo kiedys ten admin mi tam cosik zmienial.....
nic nie zdzialamy sami hehe :)

#12 ptk.

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 31
Życzliwy

  • Postów:248
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 02.10.2010 20:55

Podaj plik plugins.ini
Bo prawdopodobnie wpisales najpierw klasy do zm a potem sam zm

#13 gagarin17

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:271
  • Steam:steam
  • Imię:azin
  • Lokalizacja:ooo
Offline

Napisano 03.10.2010 09:39

1 plugin
2 klasy




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych