Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Blockmaker - dzwieki


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Diabloo

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:20
  • Lokalizacja:Radzionków
Offline

Napisano 02.10.2010 13:31

Witam, mam maly problem, sciagnalem Bollnas Course Maker noi, zrobilem wlasne modele, podmienilem rowniez dzwieki np. niesmiertelnosci i tu pojawia sie problem.. Nie slychac ichmam to zrobione tak:

new const g_sound_boots_of_speed[] = "sound/cs-shotmania/clap.wav";

to tak, i stworzylem folder o nazwie cs-shotmania i wsadzilem tam clap.wav noi nie dziala, tzn. dzwiekow nie slychac, modele dzialaja all pieknie oprocz tych dzwiekow, wie ktos jaka moze byc przyczyna?
  • +
  • -
  • 0

#2 grankee

    Godlike

  • Support Team

Reputacja: 507
Wszechwiedzący

  • Postów:1500
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 02.10.2010 21:33

uzyles tego w plugin_precache()?

jesli tak to sprawdz czy ten dzwiek Ci sciaga jak wchodzisz
jesli tak:
sprobuj odtworzyc go recznie wpisujac w konsoli "spk sciezka/do/dzwieku.wav"
jesli nie:
dzwiek nie jest umieszczony na serwerze lub jest w nieodpowiedniej lokalizacji, upewnij sie ze jest dobra sciezka w plugin_precache.
  • +
  • -
  • 0

#3 Diabloo

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:20
  • Lokalizacja:Radzionków
Offline

Napisano 06.10.2010 19:46

Wpisałem po kolei tak all i all sie odtwarzaly, wiec nie wiem w czym problem..
  • +
  • -
  • 0

#4 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 06.10.2010 20:16

Daj tak:

new const g_sound_boots_of_speed[] = "cs-shotmania/clap.wav";

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych