←  Szukam pluginu

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

WYBIERZ KABEL

• +
  • -
brylant_32 - zdjęcie brylant_32 07.04.2025

poszukuję pluginu, który działa następująco:

Gdy TT podkłada pake, wybiera jeden z trzech/czterech kabelków.
Gdy CT rozbraja pake, ma do wyboru dwie opcje : rozbrajać bombę standardowo, lub spróbować przeciąć właściwy kabelek.
Jeżeli przetnie odpowiedni kolor kabla (taki sam, jaki TT wybrał podczas podkładania) to bomba zostaje natychmiastowo rozbrojona.
Jeżeli CT się pomyli i przetnie zły kabel - bomba od razu wybucha.

Odpowiedz

• +
  • -
brylant_32 - zdjęcie brylant_32 10.04.2025

Instalacja zrobiona według instrukcji, wszystko wrzucone jednak plugin nie działa. Nie pokazuje się menu wyboru kabla. Zrobiłem edycje sma na język polski, wrzuciłem również oryginał. Ani to, ani to nie działa. 

Odpowiedz

• +
  • -
N1K1Cz - zdjęcie N1K1Cz 11.04.2025

Nie testowałem, ale powinno działać

Załączone pliki

Odpowiedz

• +
  • -
Robiin - zdjęcie Robiin 11.04.2025

No z takim autorem to musi działać, nie ma innej możliwości   :banan_dance:

#define AUTHOR "edit: N1K1Cz | AmxxPro.pl"
Odpowiedz

• +
  • -
BananaTIM - zdjęcie BananaTIM 12.04.2025

No z takim autorem to musi działać, nie ma innej możliwości   :banan_dance:

#define AUTHOR "edit: N1K1Cz | AmxxPro.pl"

https://www.diffchecker.com/vCgLMA5b/

Spokojnie, pisze "EDIT", rzeczywiście napracował się tym ;)

Odpowiedz

• +
  • -
brylant_32 - zdjęcie brylant_32 12.04.2025

Nie testowałem, ale powinno działać

Działa w połowie. Pojawia się wybór kabla po plantowaniu, pojawia się wybór przy defowaniu ALE..
Jak wybierzemy dobry, jest tylko informacja, że wybraliśmy dobry, ale paka dalej pika.
Jak wybierzemy zły, pojawia się informacja, że wybraliśmy zły, jest dźwięk wybuchu, ale paka dalej pika. 

Odpowiedz

• +
  • -
Robiin - zdjęcie Robiin 12.04.2025

Bo u Nikicza w wersji standard dostajesz tylko edycję autora. W wersji premium działa 50%, a w platynowej działa jak powinno.

Zobaczmy czy podoła i poprawi coś innego niż autora

Odpowiedz

• +
  • -
Deus Vult - zdjęcie Deus Vult 13.04.2025

Lepiej zrób to jak powinno być robek bo tu będzie kolejna ofiara nabrana na naiwność
Odpowiedz

• +
  • -
N1K1Cz - zdjęcie N1K1Cz 13.04.2025

Miałem akurat chwilę czasu, więc poprawiłem

Wymagane do działania - reapi oraz regamedll

Załączone pliki

Użytkownik N1K1Cz edytował ten post 13.04.2025 18:45
Odpowiedz

• +
  • -
brylant_32 - zdjęcie brylant_32 15.04.2025

Z mojej strony wszystko jest jak powinno, ale teraz plugin wogóle nic nie pokazuje. Zniknęło nawet info o bombie (błędne, ale było)

Odpowiedz

• +
  • -
N1K1Cz - zdjęcie N1K1Cz 15.04.2025

Jakieś error logi, albo coś wyskakują?
Były dodane specjalnie printy na chacie by wyświetlało aktualny status bomby (czy została znaleziona, czy zdetonowana itd.) więc jeżeli reapi i regamedll wgrałeś poprawnie i plugin się odpala, to trzeba posprawdzać inne możliwości

Odpowiedz

• +
  • -
brylant_32 - zdjęcie brylant_32 16.04.2025

Były dodane specjalnie printy na chacie by wyświetlało aktualny status bomby (czy została znaleziona, czy zdetonowana itd.) więc jeżeli reapi i regamedll wgrałeś poprawnie i plugin się odpala, to trzeba posprawdzać inne możliwości

No właśnie pluginu nie czyta, jakby go nie było. Może usuń te printy haha, bo wcześniej pokazywało kable itp, ale bomba pikała. Teraz kolejne zmiany, i pluga wogóle serwer nie widzi. 

Odpowiedz

• +
  • -
N1K1Cz - zdjęcie N1K1Cz 16.04.2025

No właśnie pluginu nie czyta, jakby go nie było. Może usuń te printy haha, bo wcześniej pokazywało kable itp, ale bomba pikała. Teraz kolejne zmiany, i pluga w ogóle serwer nie widzi. 

Jak nie czyta, to upewnij się, że masz na pewno poprawnie wgrany ReHLDS wraz z regamedll oraz reapi

Komendy w konsoli:

Wersja silnika: version

Moduły: meta list

Pluginy: amx_plugins

I podeślij co wypluła konsola

Odpowiedz