Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

bunny hopproblem.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 mtzzka

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:98
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 30.09.2010 14:40

Cześć, mam serwer deathrun wszystko ładnie działa lecz autobh szwankuje mianowicie przy zakretach hamuje .. airmove jest airacellerate rowniez... proszę o pomoc bo nie mam juz sil;/

Dołączona grafika
www.shoot4u.eu - Rektywujemy : )


#2 ;((

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 347
Wszechpomocny

  • Postów:1157
  • Lokalizacja:Aha
Offline

Napisano 30.09.2010 15:09

Zrestartuj serwer.
  • +
  • -
  • 0

#3 mtzzka

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:98
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 30.09.2010 15:34

restartowałem...

wycinek server.cfg


///////////////////////////
// Konfiguracja Servera //
/////////////////////////
mp_timelimit 20
mp_autokick 1
mp_autoteambalance 1
mp_c4timer 35
mp_flashlight 1
mp_footsteps 1
mp_forcechasecam 1
mp_freezetime 2
mp_friendlyfire 0
mp_hostagepenalty 5
mp_limitteams 0
mp_roundtime 3
mp_tkpunish 5
sv_restartround 3
sv_maxspeed 320
sv_proxies 1
allow_spectators 1
mp_startmoney 800
mp_chattime 0
sv_voiceenable 1
sv_alltalk 0
pausable 0
decalfrequency 60
mp_falldamage 1
sv_airaccelerate 150
sv_airmove 1

//////////////////
// Aim & Czity //
////////////////
sv_aim 0
sv_cheats 0

///////////////////
// Raty Servera //
/////////////////
sv_maxupdaterate 50
sv_minupdaterate 25
sv_maxrate 20000
sv_minrate 0
fps_max 100
sys_ticrate 125
cl_cmdrate 50

Dołączona grafika
www.shoot4u.eu - Rektywujemy : )


#4 Milek

    Powracam..

  • Power User

Reputacja: 96
Zaawansowany

  • Postów:528
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Anglia
Offline

Napisano 30.09.2010 15:48

sv_airaccelerate 150
sv_airmove 1

ustaw na

sv_airaccelerate 150
sv_airmove 10

  • +
  • -
  • 0

#5 mtzzka

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:98
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 30.09.2010 15:58

nadal to samo, ja innych serwerach jest fajnie bo normlanie rozpedza a u mnie hamuje.,.. potrafi mi ktos pomoc?

Dołączona grafika
www.shoot4u.eu - Rektywujemy : )





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych