Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem abxnas GM 1.3


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 OnlyDiabloMod

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:141
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 29.09.2010 21:58

Zamkniety temat: Amxbans GM 1.3 Problem - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
Przeczytałem tematy i usunałem cały folder web, wgrałem go na nowo przez Filezille i FlashFXP i dalej ten sam problem czyli:
Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/budowlan/public_html/bany/include/smarty/Smarty.class.php on line 1991

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/budowlan/public_html/bany/include/smarty/Smarty.class.php on line 1991
Nazwa pliku to Smarty.class.php nie ma małych literek. Instalowalem wszystko od nowa 2 razy przez inne FTP programy i nic.Co robić?
  • +
  • -
  • 0
Moja sieć serwerów: CS-Budowlani.pl

#2 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 29.09.2010 22:04

Chmody nadane?

jaki hosting?

.htacces dodałes?
  • +
  • -
  • 0

#3 OnlyDiabloMod

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:141
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 29.09.2010 22:52

Chmody: Przy instalacji nie miałem żadnych błędów, a zawsze od nowa instalowalem które pliki wymagają chmoda 777?

jaki hosting?: xaa proserwer

.htacces dodałes: jeżeli chodzi o odblokowanie dostępu bo nie wiem co to znaczy to dodałem % czyli dla wszystkich.
  • +
  • -
  • 0
Moja sieć serwerów: CS-Budowlani.pl

#4 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 30.09.2010 12:00

no czasem tak jest ze w instalacji pokazane jest że wszystko śmiga a chmody należy nadać.
  • +
  • -
  • 0

#5 OnlyDiabloMod

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:141
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 30.09.2010 16:59

zapodaj nazwy plików którym muszę inne chmody nadać
  • +
  • -
  • 0
Moja sieć serwerów: CS-Budowlani.pl

#6 ZixI

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:86
  • Imię:Dominik
  • Lokalizacja:Kęty
Offline

Napisano 30.09.2010 17:10

Pisze Ci podczas instalacji, po prostu jak będziesz instalował i będzie wszystko ok to i tak posprawdzaj :)
  • +
  • -
  • 1

Dołączona grafika


#7 OnlyDiabloMod

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:141
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 30.09.2010 18:45

Pisze Ci podczas instalacji, po prostu jak będziesz instalował i będzie wszystko ok to i tak posprawdzaj :)


Nie przypominam sobie aby przy instalacji sprawdzało mi chmody w gm 1.3
  • +
  • -
  • 0
Moja sieć serwerów: CS-Budowlani.pl

#8 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 30.09.2010 18:46

to sobie przypomnij

na pewno katalog include , tmp, backup
  • +
  • -
  • 0

#9 OnlyDiabloMod

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:141
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 30.09.2010 19:26

ustawiłem kazdy folder zeby sprawdzić na 777 i podfoldery i dalej to samo, dobra do zamkniecia wole 5.1 niż te 6.xxx
  • +
  • -
  • 0
Moja sieć serwerów: CS-Budowlani.pl




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych